... všetko o BMW ...
Moderátor: voMacK
gabikh napísal:gabko tu som ti nasiel nieco..chlapik mal tiez taky problem a narazil nakoniec na (pressure converter for the turbo bypass valve)prevodník tlaku pre obtokový ventil turboUmna zase 244C00 takisto na 740xd 225kw Preventivne som dal vymenit ,rozvody , olejove cerpadlo loziska plus vyskocil problem ze auto nevie dosiahnut plniaci tlak. Vycistilo sa sanie, egr sa vycistilo a odstavilo, vymenili sa vsetky podtlakove hadicky, prehodilo sa male turbo spolu s regulaciou, vymenila sa klapka na velkom turbe, vaha vzduchu, a vkuse dookola to iste. Auto ked sa zohreje a chyba sa vymaze, ide normalne, ked vychladne tak znovu ten isty problem, vyskoci chyba 244C00 regulace tlaku preplnovani, plnici tlak prilis maly, zase ked sa vymaze auto ide kym nevychladne. Uz neviem co pici co s tym robit kurva 260t ma najazdene, preventivne aj cerpadlo a vstreky boli menene pre rokom, staram sa a teraz tato kokotina mi zerie nervy uz 6 tyzdnov
Jaco1987 napísal:otazne je ci tam nebola este aj ina chyba (pripchatie DPF), ak ano, tak sa to mohlo takto vyriesit...a protitlak ste merali?Ahojte,
u mňa sa zobrazila chyba motora 244C00. keď sme sa previezli a monitorovali to na diagnostike tak ukazovalo to na nízky tlak iba pri nízkych otáčkach. Pri vysokých otáčkach to turbo potiahlo. Chyba sa mi začala objavovať po jazdení v meste. Tak sme sa s mechanikom rozhodli na regeneráciu DPF. Keďže som musel náhle cestovať tak som cestu od Prešova do Ružomberka absolvoval v manualnom režime na 7mom prevodovom stupni na 3000 otackach. Vyzerá ze problém odstránený. Jazdím na 520d 135kw F11.
PeqpeK napísal:treba zdiagnostikovat, tie biturba maju casto problelemy s regulaciou kedze je riesena podtlakom
PeqpeK napísal:neni zac 😀