... všetko o BMW ...
bruno75 napísal:voMacK, viem ze je to OT, ale nedal by sa tu zaviest nejaky jazykovy korektor, ktory by opravoval / upozornoval na zjavne chyby v pisani![]()
je evidentne, ze slovenska gramatika tu poniektorym klubakom nehovori vobec nic a pouzivanie interpunkcie (bodky, ciarky vo vete) este menej
potom tu citame 15-20 riadkove prispevky, kde je v kazdom 2. slove hrubica a nie je tam jedina bodka alebo ciarka - to potom aby sa prasa vyznalo v tom, com nam autor chcel prispevkom povedat....![]()
![]()
ja nie som ziadny ziadny jazykovedec (aj ja urcite robim chyby), ale niekedy je to fakt utrpenie citat....
LUDIA, PROSIM precitajte si po sebe, co ste napisali a skuste si to po sebe opravit....![]()
Alternatively I have another proposal: let's switch to (simplified) English, there is no i/y problem and the correction of mistakes in English text works here perfectly. I believe that that if we switch this forum to English, there will be less stupid comments and also the level of whole forum will much increase...![]()
Thank you for understanding...