... všetko o BMW ...
TT-SIMIK napísal:Kamarat ma diag za 3000€+ ale vidiet ze sa rozumie jak z cinskou za 50€.....vela stastia✌️
PeqpeK napísal:A cim prv, tym lepsieOdporucam zmenit mechanika
Abyssko napísal:Chalani, trosku konstruktivnejsie. Mechanik je dobry, zatial opravil vsetko vzdy. Mal tesn pred dovolenkou, prisiel som za nim poobede tak len spravil diagnostiku rychlu, a nechal mi auto aby zbytocne nestalo kedze bude mat volno. Problem je ze ja potrebujem jazdit a on ma dovolenku este 2 dni. A za ten cas sa snazim najst ci uz to niekto riesil.A cim prv, tym lepsie
51AD Message (Wheel Speed) from the DSC is missing
5014 U_Batt, Gearbox
P1891 System Voltage High Input
Error counter: 1
Logistic counter: 40
Mileage 286880 km
Engine speed 1600.00 rpm Battery Voltage 17.36 Volt supply voltage DR/MV 17.28 Volt Turbine speed (rpm) 1920.00 rpm
U_Batt bigger than nominal Value
Test conditions fulfilled
Error not present now, but already stored
Date: 06.09.2020 16:55:59
ECU: GS19A
JobStatus: OKAY
Variant: GS19A -------------------------------------------------------------
>>>>>>>>>>>>> No error found <<<<<<<<<<<<<<
=============================================================
4212 4212 Glow plug zylinder 1, Ansteuerung
4212 4212 Glow plug zylinder 2, Ansteuerung
4212 4212 Glow plug zylinder 3, Ansteuerung
4212 4212 Glow plug zylinder 4, Ansteuerung
4212 4212 Glow plug zylinder 5, Ansteuerung
4212 4212 Glow plug zylinder 6, Ansteuerung
4587 4587 Kraftstofffilter
Abyssko napísal:BMW E60 530 D 160 kW verzia - akykolvek diel bol kedy meneny vzdy som daval origo. Doteraz som fakt mal auto typu sadnut, natankovat a jazdit. Ale asi som ho prechvalil. Vsetko sa zacalo diat tohto roku. Najprv to zacalo po vymene baterie vypinalo mi prevodovku alebo teda hlasilo chyby, to uz teraz viem ze nemozem len tak menit ze sa to musi resetovat ze je tam nova baterka. Takze to uz do buducna viem. Po tom zresetovani to slo dokonale. Tak z nicoho nic odisiel starter. Len cvakal. Vymenil sa za novy a startuje mega rychlo. Tak som pocas jazdy dostal hlasku nizky level vody, tak si vravim: potom dolejem. Ked som auto odstavil tak som zistil ze mi praskla hore taka suciastka a voda fuc. Tak som musel auto nechat tam, prisli zo servisu vymenili na mieste. Doliali chladiacu zmes. A vsetko jazdilo znova super. A teraz toto s tym blbnutim... Tak roky neriesim nic vsetko ide, len klasicky servis. A toho roku sa vsetko zosypalo.Neviem ake mas auto ale kolisa ti tam napatie
TT-SIMIK napísal:Dakujem, tak sme sa dopracovali teda. Otazka moja teraz posledna. Regulator je nieco co sa da na alternatore menit, alebo je to vymena celeho alterantora ? Aby som vedel cca odhadnut naklady.Presne ako som pisal,mas v riti regulator na alternatore...17V+ co je moc...
Stevo_Alex19 napísal:Ja som alternátor menil za nový, ale lacnejší variant je repas. Pri cene nového VALEO za 390€ nebolo u mňa čo riešiť. U repasu sa cena bude líšiť od toho, kto ti to bude robiť.Dakujem, tak sme sa dopracovali teda. Otazka moja teraz posledna. Regulator je nieco co sa da na alternatore menit, alebo je to vymena celeho alterantora ? Aby som vedel cca odhadnut naklady.