... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

obchodna sekcia

marko530d mpacket
Autor témy
Auto: BMW 530D
Kraj: Bratislavský

zapnutie svetiel pri odomykani auta

Nedeľa, 31. Marca 2013, 18:01

čaute vie mi niekdo poradit či sa da nastavit cez diagnostiku že pri odomykani sa mi zapnu svetla?lebo zrkadla sa mi rosvietia dakujem za postrehy

PSnoopy363
Auto: BMW 530xd E60 LCI
Kraj: Banskobystrický

Re: zapnutie svetiel pri odomykani auta

Pondelok, 1. Apríla 2013, 14:13

marko530d mpacket napísal:
čaute vie mi niekdo poradit či sa da nastavit cez diagnostiku že pri odomykani sa mi zapnu svetla?lebo zrkadla sa mi rosvietia dakujem za postrehy
.

...stačí v I-Drive-e zapnúť "welcome lights" či ako sa to volá..tuším tak je to..a tam si nastavíš koľko sekúnd ti majú svietiť po odomknutí AE. Stlač si "menu" a z úplne východiskovej pozície I-Drive-u stal kolečko, tam je tuším "settings"..nastavenia..neviem v akom jazyku to máš a choď na svetlá a určite to nájdeš. Možno tam máš aj "daytime running lights" čiže denné svietenie a podobné veci...ja mám tak :)

Užívateľov profilový obrázok
airbone
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský

Pondelok, 1. Apríla 2013, 20:04

PSnoopy363 napísal:
.

...stačí v I-Drive-e zapnúť "welcome lights" či ako sa to volá..tuším tak je to..a tam si nastavíš koľko sekúnd ti majú svietiť po odomknutí AE. Stlač si "menu" a z úplne východiskovej pozície I-Drive-u stal kolečko, tam je tuším "settings"..nastavenia..neviem v akom jazyku to máš a choď na svetlá a určite to nájdeš. Možno tam máš aj "daytime running lights" čiže denné svietenie a podobné veci...ja mám tak :)

plati to iba pre vozidla LCI s LM2.

TT-SIMIK
Auto: BMW
Kraj: Trnavský

Pondelok, 1. Apríla 2013, 20:07

:thumbup: na Pred LCi nadstavit len cez panik alarm,alebo parkovačky v A mode,len si nepametam,či svietia aj pri odomknutí,alebo len zhasnu pri zamknutí....
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

airbone
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský

Utorok, 2. Apríla 2013, 01:09

TT-SIMIK napísal:
:thumbup: na Pred LCi nadstavit len cez panik alarm,alebo parkovačky v A mode,len si nepametam,či svietia aj pri odomknutí,alebo len zhasnu pri zamknutí....

ostanu svietit a zhasnu az ked sa vystupi z auta a zavrie dvere alebo po zamknuti (podla nastavenia.) Welcome lights prednymi reflektormi nie je mozne nastavit

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 2 neregistrovaní