Gamerik napísal:Tak, stalo a to znova...v kopcoch v okolí BS mi zas vytiekla voda. Teraz ale viem trošku viac...pri väčšej námahe, keď ťahám iné auto, alebo v kopcoch mi začína vrieť voda...strácať sa nestráca, takže sa len prehrieva motor. Teraz si všímam, že aj bez námahy si sem tam zabubloce v chladiči. Je možné, že by to mohla robiť horšia značka chladiacej kvapaliny? Keď tak nad tým rozmýšlam, používal som Castrol Radicool NF, ale keď mi tieklo v zime spod kolena, tak po jeho výmene jediné čo som zohnal bola nejaká sračková lacná gebuzína s rovnakou špecifikáciou ako Castrol, dal som to tam, že nachvíľku to môže byť...a nejako som na to zabudol...môže mať horšia chladiaca kvapalina za následok také prehrievanie? Na radu Simika ešte skúsim vyfúkať chladič, ale ak by to nepomohlo...čo by to ešte mohlo byť?
Urcite to nie je horsou znackou chladiacej kvapaliny, vsetky co su na trhu pouzivaju viac menej rovnake zlozenia, dufam ale ze si nenalial kvapalinu, ktora sa ma riedit vodou, inak povedane, treba bud spravne riedit vodou alebo pouzivat kvapalinu ktora je uz nariedena a pripravena na dolievanie do motora. cisty etylenglykol nevedie teplo az tak dobre ako spravne namiesana zmes.
Kludne si mozes vyskusat vypustit chladiacu zmes a nalej si tam na porovnanie cistu destilovanu vodu, ta ma lepsie chladiace vlastnosti ako zmes nemrzky a vody alebo bezne dostupne chladiace kvapaliny (vratane Radicoolu).
Ale povedal by som, ze v dnesnych teplach moze byt problemom bud slaba cirkulacia cez chladic (teda vodna pumpa, ale tie bud idu alebo nejdu) alebo skor moze byt kludne bordel v chladici (nazbiera sa much ktore zapchaju prietok vzduchu), odporucam ak mas moznost, chladic vybrat (pozri aj chladic klimatizacia) a vystriekat wapkou (ale citlivo, nie ze poohybas rebra), stava sa to obcas ze sa auta prehrievaju ked chladic je zapchany bordelom.