... všetko o BMW ...
eEDOo napísal:
akoze kym som si nepozrel ten link, tak som si pomyslel, ze ako si mnohol k takemu prirovnaniu dospiet, ale potom ked som klikol, hned by bolo vsetko jasne....fakt ako kok..

airbone napísal::mrgreen:
uz aj ja som pokukal po nete a tiez som usudil, ze to vyzera odpudzujuco. Packa sama o sebe je pekna, ale ked sa tam hodi, otras..... Ostavam pri originale....
a co ten cerveny carboon, nato co hovorite...?![]()
Ja mam drevo a to sa mi nepaci a rozmyslam co by bolo dobre do cierneho auta s bezovou kozou, ale asi nic ine
airbone napísal:hm, to nem zly napad.
Ak by niekto chcel, tak mam doma, eventualne na predaj alebo skor na vymenu za nejake ine tieto dolu na obrazku, mne k bezovej kozi urcite nesadnu, takze pre niekoho s ciernym intosom
Bohuzial na niektorych su dolamane niektore uchyty (na tych dverovych) lebo to daval dolu nejaky mrzak, ale dalo by sa to nejako dobastlit

Vyzerá dobre no chce veľa času kým si človek zvykne. Aspoň ja som mal ten problém v X3 F25.airbone napísal:hm, to nem zly napad.
Ak by niekto chcel, tak mam doma, eventualne na predaj alebo skor na vymenu za nejake ine tieto dolu na obrazku, mne k bezovej kozi urcite nesadnu, takze pre niekoho s ciernym intosom
Bohuzial na niektorych su dolamane niektore uchyty (na tych dverovych) lebo to daval dolu nejaky mrzak, ale dalo by sa to nejako dobastlit
Vladdo01 napísal:
čo chceš za tie lišty?