... všetko o BMW ...
eEDOo napísal:
akoze kym som si nepozrel ten link, tak som si pomyslel, ze ako si mnohol k takemu prirovnaniu dospiet, ale potom ked som klikol, hned by bolo vsetko jasne....fakt ako kok..
airbone napísal::mrgreen:
uz aj ja som pokukal po nete a tiez som usudil, ze to vyzera odpudzujuco. Packa sama o sebe je pekna, ale ked sa tam hodi, otras..... Ostavam pri originale....
a co ten cerveny carboon, nato co hovorite...?![]()
Ja mam drevo a to sa mi nepaci a rozmyslam co by bolo dobre do cierneho auta s bezovou kozou, ale asi nic ine
airbone napísal:hm, to nem zly napad.
Ak by niekto chcel, tak mam doma, eventualne na predaj alebo skor na vymenu za nejake ine tieto dolu na obrazku, mne k bezovej kozi urcite nesadnu, takze pre niekoho s ciernym intosom
Bohuzial na niektorych su dolamane niektore uchyty (na tych dverovych) lebo to daval dolu nejaky mrzak, ale dalo by sa to nejako dobastlit
airbone napísal:hm, to nem zly napad.
Ak by niekto chcel, tak mam doma, eventualne na predaj alebo skor na vymenu za nejake ine tieto dolu na obrazku, mne k bezovej kozi urcite nesadnu, takze pre niekoho s ciernym intosom
Bohuzial na niektorych su dolamane niektore uchyty (na tych dverovych) lebo to daval dolu nejaky mrzak, ale dalo by sa to nejako dobastlit
Vladdo01 napísal:
čo chceš za tie lišty?