... všetko o BMW ...
miso_525d napísal:
tak teraz neviem ani ja, ked tu zaznievaju protichodne informacie....ale tak mne je to vpodstate jedno. ja som kupil 525 D kvoli spotrebe, ktora je cca o liter, liter a pol nizsia ako pri 530 D, ale obcas ten vykonnostny rozdiel oproti 530 D chyba...rozmyslam ale ze by som si doprial 535 D, mozno s nejakym chipom...
milan316 napísal:vsetky su 130kw len niektore predavali s elektronicky znizenym vykonom na 120kw vecsina z nich pochadza zo zapadu
mareko258 napísal:![]()
![]()
![]()
![]()
teraz som si vsimol tuto temu , konecne to tu niekto napisal, zapad mal niektore 525 upravene koli poistkam tak boli elektronicky upravene o par koni mali menej, bolo to 10kW .....inak je to ten isty motor a vsetko
co sa tyka vymeni oleja , ja to davam robit v orignal BMW servise a ma stoji olej, praca , vsetky filtre cca 250euro....aj s dvoma pelovymi filtrami co su dost drahe...
miso_525d napísal:
a je mozne ten motor upravit spat na 130kW? ci je to hlupost? asi to az taky velky rozdiel nebude.
martinko8888 napísal:miso_525d
Napíš mail do BMW aby ti poslali výbavu tvojho auta tam budeš mať aj aký výkon máš. Ja som to tak spravil a mám to čierne na bielom,že je to 525D 130kw a pri tom v TP mám len 120kw a ďalej to už neriešim
chefino napísal:
Ja som mal 130kW, dal som ho chipnúť na 150kW (http://www.profituning.sk) a rozdiel bolo cítiť riadnyPotom sa to chovalo veľmi svižne, na diesel.
mareko258 napísal:![]()
![]()
![]()
![]()
teraz som si vsimol tuto temu , konecne to tu niekto napisal, zapad mal niektore 525 upravene koli poistkam tak boli elektronicky upravene o par koni mali menej, bolo to 10kW .....inak je to ten isty motor a vsetko
co sa tyka vymeni oleja , ja to davam robit v orignal BMW servise a ma stoji olej, praca , vsetky filtre cca 250euro....aj s dvoma pelovymi filtrami co su dost drahe...
mareko258 napísal:ak si vsetko kupujes cez net a to stoji material okolo 100 evri tak daj linky nech si aj mi pokupime oleje a filtre , bo sa mi to zda velmi lacne, a dam si to aj ja len vymenit v BMW servise.
zda sa mi to nejak lacne bo len olej tam ide 9litrov a ten stoji do 100 Euro a to este , vzduchovy filter , dva pelove a olejovy, a ty to mas za 100 Euro ???? nechapem....ci zle citam.
A kde do akého BMW servisu chodíš lebo ja som sa o tento systém výmeny informoval v REGNUM BAVARIA v Prešove ta pozeral na mňa čo chcem ,že či nie som vadný takže sa mi to zdá čudné