... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
Leonidas
Autor témy
Auto: E46 330D Touring
Kraj: Košický

Výmena interiéru

Utorok, 28. Júna 2016, 19:15

Zdravím všetkých,
Viem že táto téma tu už bola no mám špecifickú otázku týkajúcu sa výmeny sedadiel v mojej E60. Chcel by som svoje klasické sedačky vymeniť za športové, no po tom čo som čítal na toto téma som odradený úplne. Môj "DIY spirit" umrel skôr ako som stihol začať. Chcem sa teda spýtať konkrétne, ak mám pred-LCI poloelektrické vyhrievané obyčajné sedačky a kúpil by som pred-LCI poloelektrické vyhrievané športové sedačky, bolo by treba ťahať nejaké káble a kódovať riadiace jednotky, alebo by to bolo iba "plug and play"?
Bohužial nejaké poťahy sú dnes pri kúpe auta na poslednom mieste a keďže som chcel benzín, tak asi mesiac boli na inzerátoch na celom Slovensku na výber 2 kusy, a tak to teraz musím bastliť čo mi radosť vôbec nerobí.
Vopred ďakujem za pomoc
Obrázok

doubleT
Auto: BMW 525d e61
Kraj: Trenčiansky

Re: Výmena interiéru

Utorok, 28. Júna 2016, 20:50

Sice ti neporadim, no rad sa nieco dozviem lebo mam rovnaky plan... tie zakladne sedaky stoja za hovno a tiez by som tam rad dal sportove...

DARKEN26
Auto: F07 35d 400ps
Kraj: Prešovský

Streda, 29. Júna 2016, 07:19

Na sportovych si neopries hlavu..zhanaj uz  komfortne..tam kde sa lomi aj operadlo..www.allegro.pl..
Inac mal som E60 a chcel som si menit  interier  komplet mal vyjst nejakych 2500eur..ale nakoniec som to vzdal a kupil f07

kadli
Auto: BMW E60 545i
Kraj: Bratislavský

Nedeľa, 3. Júla 2016, 09:50

V tomhle připadě by byla výměna plug and play. S komfortama je to trochu složitější, mám tuhle výměnu za sebou.
Bmw E60 545i

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 9 neregistrovaných