... všetko o BMW ...
VLADKY242 napísal:Zo starej baterky vyberieš a do novej nasunieš odvetravanie
TT-SIMIK napísal:Počkaj este pár mesiacov,baterky odchádzajú tak po 6-12 mesiacoch...ak nieje zaregistrovaná a nakodovana...
mkassa napísal:mal som v aute zalozenu 95AH startovalo to v pohode az kym som si nevsimol ze pri startovani sa mi vyplo na chvilu radio a tlacitko MAX na klime mi nereagovalo.tak som to pychol na diagnostiku a bola tam nakodovana 110AH.ten predtym tam dal asi tu 95AH.ta registracia co som mal bola prva a bola zadana 110AH.tak som tam dal BOSCH 110AH.tlacitko max. funguje hned a to radio sa mi u nevypina..podla ETK katalogu mi davalo 3 druhy akumulatorov .80-90-110ah takze sa to podla toho neda urcit.najlepsie je ak je este povodny akumulator dat s takymi AH aka bola a nemusi sa registrovat.niekde som cital ze ked nie je dobre nakodovana AH tak to moze ovplivnyt niektore spotrebice..
TT-SIMIK napísal::thumbup: tak tak,registrácia a kodovačka su dve rôzne veci.....
TT-SIMIK napísal::thumbup: tak tak,registrácia a kodovačka su dve rôzne veci.....
voMacK napísal:a kurva! na svojom blogu rozdavas jednu mudost za druhou zadarmo a staru dobru Omáčku chces zkasirovat hej? ....bohajeho no toto je svet
MateX3 napísal:
objasniť, prosím