... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

reklamne predmety bmwklub.sk

matej1595
Autor témy
Auto: Bmw e60, 530xd
Kraj: Žilinský

Re: Vyčistenie diskov

Sobota, 5. Apríla 2014, 20:38

vycisti to aj asfalt zaschnuty z diskov??? Asi nie na to jedine ta kyselina co??

Užívateľov profilový obrázok
RACERMAN
Kraj: Banskobystrický

Sobota, 5. Apríla 2014, 21:49

drroman napísal:
jsem vam to rikal:-)

:thumbup:
E60 530d SILVER METALLIC, custom audio, video mod with wifi screen casting
Ex: E90 325i, E46 320d, CLK320, A6 2.8i, A4 2.6i, Passat 1.9Tdi 96kw, a vela iných
YAMAHA YZF R6, ATV QUAD
Servis, diagnostika, kódovanie,...ISTA, DIS, INPA, NCS, TOOL32, WinKFP...
Čistenie klimatizácie interiéru ozónom

Prody
Auto: E61 LCI 530D xd 11/7
Kraj: Košický

Utorok, 29. Apríla 2014, 19:36

Ja som skusal kyselinu chlorovodikovu - solnu. Cisti to super, ale to aj lepta farbu alebo co to s nou robi. Na kolese som to nechal max 2 min., ani tolko. No leptalo to farbu iba z vnutra. Neviem preco je to tak, ale elktrony su strieknute metalizou iba z vonku, z vnutra je to uz ina farba a nie metaliza. Pre zaujemcov mozem hodit foto ako som to zbabral. Neviem ci som jediny, alebo ostatni co to spackali sa asi nechcu pochvalit. Mozno keby to ta bolo max 30 sekund a potom viac krat za sebou tak by nebol problem .

Takze OPATRNE s kyselinou.
Kamarat u ktoreho som to robil, mi po uz spackanej praci povedal, ze ma znameho v umyvarke a on tie disky cisti koncetrovanym pripravkom na umyvanie aut (samozrejme to trocha nariedi). A ze to super cisti, a podla vsetkeho neznici.

PeqpeK
Auto: povacsine BMW
Kraj: Bratislavský

Utorok, 29. Apríla 2014, 20:41

Prody napísal:
Ja som skusal kyselinu chlorovodikovu - solnu. Cisti to super, ale to aj lepta farbu alebo co to s nou robi. Na kolese som to nechal max 2 min., ani tolko. No leptalo to farbu iba z vnutra. Neviem preco je to tak, ale elktrony su strieknute metalizou iba z vonku, z vnutra je to uz ina farba a nie metaliza. Pre zaujemcov mozem hodit foto ako som to zbabral. Neviem ci som jediny, alebo ostatni co to spackali sa asi nechcu pochvalit. Mozno keby to ta bolo max 30 sekund a potom viac krat za sebou tak by nebol problem .

Takze OPATRNE s kyselinou.
Kamarat u ktoreho som to robil, mi po uz spackanej praci povedal, ze ma znameho v umyvarke a on tie disky cisti koncetrovanym pripravkom na umyvanie aut (samozrejme to trocha nariedi). A ze to super cisti, a podla vsetkeho neznici.

mne sa nic take nestalo, nemal si nejaku silnu tu kyselinu?

matej1595
Autor témy
Auto: Bmw e60, 530xd
Kraj: Žilinský

Utorok, 29. Apríla 2014, 21:05

Čo tie 2 minúty hm? Ja som pozeral po fóre ako stým robili chalani aj nejaké video som pokukal. Streknúť na disk trošku pošuchať a hneď oplachovať vodou. Presne tak som to urobil a nič disky sú ako nové. Skúšal som prípravok IronX na disky no ale na tieto zbedačené teda nepomohol tak ostávala len kyselina. Oclayoval zakonzervoval som ich 3 vrstvami salantu od Chemical Guys na pneu tiež prípravok od nich a teda som spokojný. Ešte 2 dni voňala celá miestnosť od toho salantu čo som použil :smile:
nejaké fotky pre porovnanie robota cca 4 hodiny.
Obrázok
ObrázokObrázokObrázokObrázokObrázok
PeqpeK napísal:
mne sa nic take nestalo, nemal si nejaku silnu tu kyselinu?

Prody
Auto: E61 LCI 530D xd 11/7
Kraj: Košický

Piatok, 2. Mája 2014, 10:21

Tu kyselinu som mal myslim 30%, tu co kupis bezne. Moj problem je asi v tom, ze disky su iba z vonkajsej strany strieknute metalizou a z vnutornej je to nieco ine. Disky su podla mna original, tak nerozumiem tomu. Ty podla obrazka mas rovnaku farbu aj s vnutornej strany, ci?
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok

pcabala
Auto: BMW
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 25. Septembra 2014, 11:00

Ja používam prípravok NERTA ATC100. Riedi sa to 1:1. Nastriekaš disky rozprašovačom, zmyješ vapkou a hliník je ako nový.

jeeffo
Auto: 535d e61
Kraj: Trnavský

Štvrtok, 25. Septembra 2014, 20:46

Cistic na krby je top... Pouzivam ten z DM Drogerie. Osobne som k tomu prisiel len preto, ze na dovolenke auto malo kvapky miazgy (stal som pod piniami) doporucil mi to domorodec (Grek), ze on to s tym bez problemov dava dole. Ked som prisiel domov, nechcel som koli laku robit s takym agresivnym cisticiom, nakoniec vsak nic ine nezostavalo, a kedze mi zostalo, strekol som na disky a parada..

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 6 neregistrovaných