... všetko o BMW ...
Vladdo01 napísal:myslis zaluzie? http://www.autobazar.eu/sk/e60-predne-z ... 19787.html
ja mam 2005 a mam to tam..
cez leto sa to otvara naporom vetra, ale aj pocas statia to mam cez leto otvorene, otovri to prud nasavaneho vzduchu od vrtule.
Cez zimu sa to zavrie pomocov elektromagnetu a skor sa ohreje motor a zbytocne ho naporovy studeny vzduch nechladi. asi tak nejak som to odpozoroval na svojom aute
Andrej1985 napísal:moze to mat negativny vpliv na teplotu motora??
voMacK napísal:Otazka :)
Ked chcem potiahnut tmavu foliu na zadne okna, potrebujem preto rozobrat dvere? A zadne okno musi ist von? [E60]
mexican napísal:Keď si to budeš dávať sám, asi sa rozoberaniu nevyhneš![]()
Ale veľa (možno väčšina) firiem, ktoré sa zaoberajú montážou fólií sa dušujú tým, že nič netreba rozoberať.
alfaman napísal:Nazdárek pánové, chcel by som sa spýtať majiteľov E61 xd či by si ešte kúpili auto s xd, alebo nie. Chcel by som si kúpiť 530d a neviem sa rozhodnúť či xd alebo nie, či to má až taký veľký vpliv na jazdné vlastnosti a či je to poruchové. Za prípadné príspevky vopred ďakujem.
mexican napísal:Mne to doteraz za 7 rokov jazdenia na autách so zadným náhonom vychádza tak, že v priemere 1 deň za rok by mi xdrive pomohol. A kebyže nebývam trochu na kopčeku, tak by sa to celé zredukovalo na 1 deň za 7 rokov.
"bruno - Podla mna, rozdiel AWD / RWD v zime v meste je, ze v RWD vyberas zakruty trochu so stiahnutou ritou a v AWD s chutou a radostou "
Andrej1985 napísal:
Dakujem za odpoved...........myslis ze by som to tam mal mat aj ja??ako to zistim??