... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

bmwtt.sk

duferk2
Autor témy
Auto: e60
Kraj: Trenčiansky

usb do auta

Utorok, 16. Februára 2016, 13:57

zdravim, model : e60 ,2008 ,530xd, velka obrazovka, navigácia - chcem si dat usb do auta, nevim či to naozaj funguje tak ako má viete mi poradit? našiel som XcarLink máte stým niekto skusenost? CD menič mám. pripadne mi pošlite konktretny ktorý by mi išiel :) Dakujem pekne

Užívateľov profilový obrázok
airbone
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský

Re: usb do auta

Utorok, 16. Februára 2016, 20:32

neviem o tom zeby xcarlink vyrabal nejaky usb audio vstup pre E60. To co myslis co sa pripaja namiesto cd menica, to je pre starsie modely e39 apd.
Jedna moznost je bud instalovat modul MULF2HI s moznostou pripojenia USB audio interface (este jednoduchsie to je ak mas vo vybave bt/telefon, pretoze vtedy je instalacia pomerne jednoducha.
Druha moznost "aftermarket" je fiscube:
ziskas tym okrem prehravania mp3 cerz usb aj moznost prehravat div-x video a predovsetkym DVB-T telku. Keby si nebodaj o tom uvazoval, mam jednu sadu skladom.

Pocitaj s tym ze obe riesenia sa pohybuju radovo v stovkach eur.

duferk2
Autor témy

Utorok, 16. Februára 2016, 21:39

Obrázok tu mam screen s BMW VIN Check bluetooth tam je telku tam mam a podobne ved kukni na obrazok. len neviem ako zistim aky mam ten modul či MULF2 alebo MULF2HI , a dakujem za info :)

airbone napísal:
neviem o tom zeby xcarlink vyrabal nejaky usb audio vstup pre E60. To co myslis co sa pripaja namiesto cd menica, to je pre starsie modely e39 apd.
Jedna moznost je bud instalovat modul MULF2HI s moznostou pripojenia USB audio interface (este jednoduchsie to je ak mas vo vybave bt/telefon, pretoze vtedy je instalacia pomerne jednoducha.
Druha moznost "aftermarket" je fiscube:
ziskas tym okrem prehravania mp3 cerz usb aj moznost prehravat div-x video a predovsetkym DVB-T telku. Keby si nebodaj o tom uvazoval, mam jednu sadu skladom.

Pocitaj s tym ze obe riesenia sa pohybuju radovo v stovkach eur.

airbone

Streda, 17. Februára 2016, 01:08

mas tam pravdepodobne jednotku TCU, takze MULF asi nie, lebo mas Teleservices a predpokladam ze aj SOS tlacidlo.
V takomto pripade je mozne instalovat MULF2HI paralelne k jednotke TCU. MULF sa nakoduje tak, ze neobstarava bluetooth/telefon (to obstarava povodna TCU) a sluzi len pre pripojenie USB Audio interface. Takze potrebujes jednotku MULF2HI a instalacnu sadu pre paralelne pripojenie.

duferk2
Autor témy

Streda, 17. Februára 2016, 16:47

áno mám tam tlačitko SOS. vieš mi etše povedat asi kolko by to všetko dokopy stálo aj s robotou? :) dakujem pekne

airbone napísal:
mas tam pravdepodobne jednotku TCU, takze MULF asi nie, lebo mas Teleservices a predpokladam ze aj SOS tlacidlo.
V takomto pripade je mozne instalovat MULF2HI paralelne k jednotke TCU. MULF sa nakoduje tak, ze neobstarava bluetooth/telefon (to obstarava povodna TCU) a sluzi len pre pripojenie USB Audio interface. Takze potrebujes jednotku MULF2HI a instalacnu sadu pre paralelne pripojenie.

airbone

Štvrtok, 18. Februára 2016, 23:19

duferk2 napísal:
áno mám tam tlačitko SOS. vieš mi etše povedat asi kolko by to všetko dokopy stálo aj s robotou? :) dakujem pekne

tak to ti veru neviem povedat, ja niesom vestec a pytat sa musis toho co ti to bude robit kolko to bude stat.
MULF2HI sa da zohnat za cenu cca 200eur (aj u mna, novy) Zvysok si musis pozriet na sranke s dielmi resp trochu pogooglit.

Klokan
Kraj: Bratislavský

Piatok, 19. Februára 2016, 10:52

u kazdeho je to cenovo inak, musis sa pytat popozerat po nete

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 5 neregistrovaných