... všetko o BMW ...
PeqpeK napísal:ak ti velmi tiekli tie veci co si spominal, tak to mozu byt aj pozostatky...
kazdopadne to umy a sleduj ci a odkial sa objavuje netesnost
jany72 napísal:
Myslel som, že je to tým...ale možno je to hlúpa otázka ale...Nemôže to byť od tesnenia olejovej vane?
PeqpeK napísal:Podla poslednej foto aj ano, ale som na mobile cize moc som tie foto nepozeral..
Vycisti to a potom uvidis odkial sa bude valit
Jejtyno napísal:No to tesnenie bude sranda vymeniť, tušim že napravnica musi isť dole alebo motor horeInač to okolo štartera to je pozostatok po klapkach, ja som to tiež tak mal
To zo strany okolo turba može byť zase tesnenie veka ventilov, ja som menil a odvtedy je tam sucho...
jany72 napísal:Tesnenie olejovej vane objednané. Idem objednať tesnenie veka ventilov, ale chcel by som už pri jednom dať aj vymeniť tesnenie pod hlavou valcov. Je to lepšie preventívne vymeniť? Alebo je to zbytočné...? :) Keď je to lepšie mám teraz dilemu našiel som 3 druhy tesnení podľa počtu otvorov, ktoré treba kúpiť ? Ďakujem za rady :)
PeqpeK napísal:tesnenia pod hlavou sa nechytaj pokial to vyslovene nie je nutne
PeqpeK napísal:ak tecie, vymen, ak nie, nesahaj tam kam netreba....
radsej investuj inam
jany72 napísal:
Tak to spravím tak, vymeníme tesnenie na olejovej vani. Vyčistíme všetko od oleja a budeme sledovať...ak áno mení sa..to čo treba...:) Ďakujem
PeqpeK napísal:presne tak, a za polovicu z toho co usetris ma pozyvas