... všetko o BMW ...
aquadigio napísal:caute chcem sa opytat na co je v spodnom kryte motora odlznikovy otvor a v nom su dierky mam to od oleja. pravdepodobne mi presakuje tesnenie olejoveho filtra len chcem vediet ci sa to tam moze zbierat dole dakujem ......
fabcinjakub napísal:Serus. Olej ti nemyzne ? Ked odsrobujes ten obdlznikovy otvor mas za tym skurtku na vymenu oleja . Neviem kto ti menil olej mozno mas len problem s presakovanim srobu ktory tam je, nemuseli tam dat nove tesnenie medenne a pod. . Ja to mam od oleja tiez no olej mi nemyzne skrutka je dobra a od oleja mam aj nieco za motorom co som pozeral . Teraz som kupil DIMER cistiaci prostriedok idem to tam nastriekat vyvapkovat a potom mozno najdem miesto kde to presakuje mne ale motor ide 100% a olej nemyzne .
Skus pozret ten srob a otvor kapotu a kuknu za motor ci tam nemas nieco od oleja.
aquadigio napísal:serus olej sa velmi nestraca ale zistil som ze presakuje olejovy filter ten drziak co ide k bloku objednal som to je to choroba E 60 aj kamos to teraz menil ......