... všetko o BMW ...

michal2008 napísal:caute nemal niekto z vas problem so senzormi na cauvanie na e60-ke...ako bola teraz ta zima tak mi prestali fungovat v predu aj vzadu...moze to byt len daka odpalena poistka...?
 cuvacie im zacali blbnut cca rok predtym nez im obom napisalo, ze maju slabu bateriu... snad som ti pomohol aspon trocha...
 cuvacie im zacali blbnut cca rok predtym nez im obom napisalo, ze maju slabu bateriu... snad som ti pomohol aspon trocha...nighthawk napísal:
cauko, zhoda nahod na ulici kde byvam mame styria susedia e61tky a z toho na dvoch z nich nefungovali cuvacie, najprv to zacalo len v zime, potom aj v lete, v servise skusali najst chybu ale marne, nakoniec si sused vymenil bateriu lebo mu to vybehlo na idrive a po vymene uz fungovali obom ako hodinkycuvacie im zacali blbnut cca rok predtym nez im obom napisalo, ze maju slabu bateriu... snad som ti pomohol aspon trocha...

luky021 napísal:caute viete mi niekto poradit kde sa daju kupit senzory na e 60?jeden nefunguje a tym padom vsetky...dakujem