Pondelok, 9. Septembra 2024, 17:56
Ahoj pánové tak jen abych případnému zájmeci o instalaci o neorigo nárazník usnadnil práci přidám sem pár zkušeností...:
Po dlouhém hledání pěkného předního M nárazníku na e60 a zjištění, že všichni za něho chtějí nesmysl...tj 5 tisíc za skorovrak, 5-10k za "komplet" na lak..... a nehoráznost 12-15k za nalakovaný komplet M nárazník mi vzešly dvě možnosti:
A) jet pro něj do polska, tam takoví nehorázní dovolím si říci gauneři nejsou, i když kde je poptávka asi funguje i nabídka, ale v PL se pohybují cca kolem 5-7K celkem pěkné kusy, ale ta cesta tam, pošta vyjde na nesmysl...
B) koupit neorigo a risknout to jak bude sedět...nikdo mi nikdy na to nedal jasnou odpoved, prodejce řikal obligátně je to plug and play...hmmm to je divný řikám si, ale sehnal jsem nový kousek od JOM, tedy v prvo-plniči pro lak....ale není třeba brousit a vyšel na 4K...super, když tak si ho nechám do garáže jako dekoraci na zed....
Nárazník nebyl M packet ale M style, přijde mi lepší a ano šel jsem trochu cikánskou cestou, ale mám ho na e60 530D co má namotáno 460tkm, takže tam už se dá skousnout více než u mý 535D lci bez M paketu, ale tu nechám tak jak je....
takže začnu barvou
mel by se nejřív zkusit napasovat, ale na to jsem kašlal a řikal jsem si bud to pude nebo to nepude....
lak namichat dvě deci u lakýr šopu podle vzorníku --vyšlo to na cca 800kil
známej lakýra mi to říkal, že poleje a tdd to začlo....:-)
plnič ve kterým byl novej nárazník namočenej z výroby, byl trochu divokej a po odmaštění se začal zvedat, musel tedy pryč, do sundání origo plniče po nanesení 2k plniče se to opět začlo zvedat, takže plnič opět pryč a zdrsnit samotný plast...poté již ok ale práce jak pro vraha....lakýra je rozumnej a řekl si za to vše 3k a zkušensot že činský prvoplasty už nikdy...
montáž asi takto...
mám ještě aktivní žaluzie za maskou s celým tím vedením vzduchu... a ty jsou uzpůsbeny pro ne M nárazník...., takže jsem je musel trochu uzpůsobit, resp ta měkká část šla pryč zůstal pouze tvrdej plast...
polystyren z výztuhy musel taky pryč, jinak to tam prostě nešlo
vodící profily nárazníku u blatníků nedoléhali uplně k těm pertlům nového nárazníku, museli se tedy zbrousit o cca 3 mm, vibrační bruskou to šlo raz dva (není to pohledová část nárazníku, takže žádný problém....
a ne uplně dokonale sedej krytky ostřikovačů světel, včetně jejich vodící osičky co je zevnitř nárazníku, ale nakonec se to nějak dopasovalo, není to 100% ale tak 80% nu a pak ještě špek v podobě nutnosti adaptéru pro M nárazník, který nemá díru ze spodu hlavního nádechu přímo do výztuhy ale musí se chytnout přes 2x "prodlužovací adapter" ten stojí v bmw mrzkých 400k, ale už jsem v tom byl tak jsem si jej vyrobil....vršek nárazniku u kapoty sedí pěkně i výřezy na světla sedí....
mlhovky pasují na návarky přesně a mřížky jakštaktš...tu velkou jsem raší zafixoval mini černou drc páskou...
podběhy pasuj ínanárazník v podhodě a trojuhelníky mezi podběhy a mlhovkami sedí taky...
suma sumárum mě to vše vyšlo na 8K......což bych nikdy v laku a M nárazník nesehnal takže jsem spokojen.....
nádechy k brzdám jsem neřešil....
z pohledu pedanta je to fušeřina a trestuhodná nedbalost, vím to, ale šel jsem do toho a mám nakonec radost....
možná toto někomu usnadní rozhodování
300C 5.7 HEMI AWD
E63 650i At
E60 535D At
E60 530D Mt
E39 528i Mt
Y60 RD28T Mt
ex. S2, S1,B5, ARO243, O1, Fanous