... všetko o BMW ...
eEDOo napísal:
nio napísal:Pekny den prajem vsetkym...
auto nepotrebujem na ziadne frajerenie pred babenkami, len chcem nieco pohodlne, velke, bezpecne, reprezentativne...
poprosim Vas o rady na ake auto sa mam zamerat (rocnik,vybava,model,motorizacia)
nio
MateX3 napísal:5ku kupuješ hlavne kvôli tomu aby si sa reprezentoval pred bábenkami, E60 je chemická značka stimulantu estrogénov![]()
![]()
Keď chceš IBA niečo pohodlné a bezpečné, kúp si Volvo
nio napísal:Pekny den prajem vsetkym...
Ako uplny laik do BMW by som Vas chcel poprosit o rady. Zvazujem kupu BMW 5 rady.
Mal by to byt sedan, diesel, automat.
Sedan kvoli tomu, ze sa mi paci viac,aj ked sa nebranim ani kombiku...![]()
Diesel kvoli spotrebe,aj ked do prace to mam cca 5km, ale rocne najazdim cca 25-30tis km
Automat kvoli pohodliu(uz mam dost rokov aby som robil este aj v aute)
cenova hladina cca 11-12 tis eur
poziadavka na vybavu: automaticka klima, co najviac airbagov(hoci aj v kufri), ESP, vsetky okna v elektrike, koza nemusi byt,ale aspon predne sedadla nech su vyhrievane, xenony, original radio, handsfree kvoli castemu telefonovaniu...
som kludny vodic, auto nepotrebujem na ziadne frajerenie pred babenkami, len chcem nieco pohodlne, velke, bezpecne, reprezentativne...
poprosim Vas o rady na ake auto sa mam zamerat (rocnik,vybava,model,motorizacia)
Velmi pekne dakujem za vsetky rady, podnety...
nio
tibor024 napísal:mam na predaj toto bmw 535d...http://bmw-rad-5-touring.autobazar.eu/5 ... 40186.html
nio napísal:co teda poviete na to auto co mi ponuka tibor024?