... všetko o BMW ...
Abyssko napísal:Vsak nie zatial som to nenahraval. Mne dava moznosti len z tej skupiny DDE603. Z DDE604 mi da hlasku zle part number. Je to softwer ktory ide na 320d a ciste teoreticky by to malo ist aj na ECU 318d.Ak sa to dotentoto tak sa rozluc s dde
PetoK napísal:Je to soft s vacsim vykonom. Mapy na 140kw... na 320d to ide. Nejdem nato tlacit plny kotol vykonu a turbo chcem menit tak ci tak za vykonnejsie. Tak reku to skusim. Ak by to nahralo aj z DDE604ky.Co tým chceš docieliť?
TT-SIMIK napísal:Ja viem ale teoreticky by to malo ist. Poslal som ti link do spravy.Ale 318d je neco ine ako 320d,preto ta to nepusti…
Johnnie777 napísal:Za mňa kúp tu f30....a nerieš kokocinyNejako to neprezivate?Pytal som sa ci to ide nahrat. Ak by to skoncilo brick ecu a mal by som hoc aj menit auto a odviest na srotovne, kludne na druhy den kupim 335i f30. To je co? Mladik drista, ze? Jasne ze za ockove prachy 😃 Za dalsie na 320d to uz urobili a to je fakt a je to na voli kazdeho. Takze ja som nic neobjavil ani to netvrdim. Hawk chalani a svetu mier