... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Re: Programovanie, kodovanie, update, upgrade

Utorok, 14. Januára 2014, 00:15

Chlopi a s F10 uz carovat viete?
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

PeqpeK
Auto: povacsine BMW
Kraj: Bratislavský

Utorok, 14. Januára 2014, 19:04

airbone napísal:
ked si nahodis M-kove budiky, bude ti HUD fungovat spravne :)

treba sa len pohrat s hodnotami v jednom riadku HUD.C05, ale to trvale zobrazenie vraj funguje len na autach od 9/2005

http://www.youtube.com/watch?v=cw6sBAPafSk

airbone
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský

Utorok, 14. Januára 2014, 22:28

PeqpeK napísal:
treba sa len pohrat s hodnotami v jednom riadku HUD.C05, ale to trvale zobrazenie vraj funguje len na autach od 9/2005

http://www.youtube.com/watch?v=cw6sBAPafSk

moze byt, od 9/2005 je elektronika v E60 v mnohom odlisna

PSnoopy363
Auto: BMW 530xd E60 LCI
Kraj: Banskobystrický

Streda, 15. Januára 2014, 23:29

TT-SIMIK napísal:
Do hud smerovky napr,M otackomer len zmizne par sekund po starte,zatial nevieme preco sa to neda natrvalo(myslim ze este nejake veci idu do hud, len som to nikdy neskusal,nebolo tolko casu,sklapanie nieje problem ak na aute je gombik...(lebo uz boli aj taky co chceli a mali manualne,tak som im povedal ze treba dvoch pocernych do kufra a tí budu sklapat ked bude treba).......

Otáčkomer ma nejak netankuje, skôr by som chcel smerovky a hlavne keby sa dalo tak názov track-ov z CD-čka....elektronické späťáky samozrejme mám. Ešte trak trošku odveci sa spýtam. Neriešil náhodou niekto xenon angel eyes (LCI)? Lebo som našiel kity, ktoré sú mrte drahé a je tam kilo 500 vecí (výbojky, ballasty, odpory, kapacitátor, kabeláž s napojením na póly autobatérie - +/ kde sú tie miesta na dobíjanie batérie pod kapotou)...a pýtal som sa jedného Nemca, ten mi zas tvrdil, že treba kódovať prúd, len potom už nejak nechcel odpovedať, keď som sa ho pýtal detailnejšie, že kde sa to robí a čo presne. Myslím, že keby sa nakódoval ten prúd, tak stačí výbojka a ballasty a ostatné veci sú zbytočné. Teda ešte možno odpory by boli treba. Nejaké skúsenosti?

PeqpeK

Štvrtok, 16. Januára 2014, 10:43

PSnoopy363 napísal:

Otáčkomer ma nejak netankuje, skôr by som chcel smerovky a hlavne keby sa dalo tak názov track-ov z CD-čka....elektronické späťáky samozrejme mám. Ešte trak trošku odveci sa spýtam. Neriešil náhodou niekto xenon angel eyes (LCI)? Lebo som našiel kity, ktoré sú mrte drahé a je tam kilo 500 vecí (výbojky, ballasty, odpory, kapacitátor, kabeláž s napojením na póly autobatérie - +/ kde sú tie miesta na dobíjanie batérie pod kapotou)...a pýtal som sa jedného Nemca, ten mi zas tvrdil, že treba kódovať prúd, len potom už nejak nechcel odpovedať, keď som sa ho pýtal detailnejšie, že kde sa to robí a čo presne. Myslím, že keby sa nakódoval ten prúd, tak stačí výbojka a ballasty a ostatné veci sú zbytočné. Teda ešte možno odpory by boli treba. Nejaké skúsenosti?

elektricke spataky ma kazdy, ide o to, ci su sklopitelne :)
do HUD vies dat navyse iba tie smerovky pripadne M HUD, nic viac

PSnoopy363
Auto: BMW 530xd E60 LCI
Kraj: Banskobystrický

Štvrtok, 16. Januára 2014, 19:18

PeqpeK napísal:
elektricke spataky ma kazdy, ide o to, ci su sklopitelne :)
do HUD vies dat navyse iba tie smerovky pripadne M HUD, nic viac

No dobre. Tak a podarilo sa už niekomu vyriešiť problémy s tým otáčkomerom, ak chcem M HUD? Späťáky elektrické som mal na mysli el. sklápateľné :)

jaroslav12
Auto: bmw

Utorok, 28. Januára 2014, 08:12

chlapi,ma uz tu niekto skusenosti s E-sys?

locarno
Auto: Non BMW
Kraj: Trnavský

Utorok, 28. Januára 2014, 21:52

Otázka odomna:

Riešili ste tu niekto komfortné vystupovanie t.z.: po vytiahnutí klúča sa nadvihne volant do najvyššej polohy (ak má samozrejme el. nastavenie) a pri komfortných sedadlach sa otvoria bočnice?
Jano

PeqpeK

Utorok, 28. Januára 2014, 22:18

locarno napísal:
Otázka odomna:

Riešili ste tu niekto komfortné vystupovanie t.z.: po vytiahnutí klúča sa nadvihne volant do najvyššej polohy (ak má samozrejme el. nastavenie) a pri komfortných sedadlach sa otvoria bočnice?

to nerobi od vyroby takto?

ptz
Auto: E60 540i man

Utorok, 28. Januára 2014, 22:33

locarno napísal:
Otázka odomna:

volant som vedel vypnut, bocnice som nenasiel. neviem ci sa to vobec da, pozadoval som to aj v bmw servise, nech sa na to pozru a bocnice nevedeli ani oni. tak aspon ten volant mi nechodi hore dole.

PeqpeK

Utorok, 28. Januára 2014, 22:37

ptz napísal:

volant som vedel vypnut, bocnice som nenasiel. neviem ci sa to vobec da, pozadoval som to aj v bmw servise, nech sa na to pozru a bocnice nevedeli ani oni. tak aspon ten volant mi nechodi hore dole.

jaaaj ty to chces vypnut :) odpoj kompresor a nechaj nafuknute :D

ptz
Auto: E60 540i man

Utorok, 28. Januára 2014, 22:51

nechcem vypnut moznost dofuku bocnic, len nech sa neotvaraju a nezatvaraju jak drbnute po kazdom vypnuti a starte.

PeqpeK

Utorok, 28. Januára 2014, 23:18

ptz napísal:
nechcem vypnut moznost dofuku bocnic, len nech sa neotvaraju a nezatvaraju jak drbnute po kazdom vypnuti a starte.

nafuknut a zastuplovat :D srandujem :) ja som myslel, ze to chces aktivovat...

locarno
Auto: Non BMW
Kraj: Trnavský

Utorok, 28. Januára 2014, 23:48

Presne tak mne to tiež otvara a zatvara jak jebnuté a ked si niekto prvýkrát sadne do auta tak už automaticky čakám otázku to čo robí to sedadlo??? ](*,) ](*,)
Jano

airbone
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský

Streda, 29. Januára 2014, 00:22

locarno napísal:
Otázka odomna:

Toto mi auto normalne robi na vodicovom sedadle + volant, pri zapnuti klucu a pri vypnuti zasa vsetko naspat, na spolujazdcovom sa bocnice "otvoria/zatvoria" iba pri zasunuti /vysunuti pasu. Da sa to vsetko samozrejme jednoducho nastavit podla zelania - to je normalne nastavenie ktore sa da riesit cez diagnostiku SSS/ISTA-P. Tak ako drviva vacsina hluposti ktore sa v tejto teme rozoberaju... :) Vsetko to su funkcie key/car memory a car settings.
Tema a hlavne jej nazov sa uplne zasa minuli ucinku...... :D

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 4 neregistrovaní