... všetko o BMW ...
airbone napísal:ked si nahodis M-kove budiky, bude ti HUD fungovat spravne :)
PeqpeK napísal:treba sa len pohrat s hodnotami v jednom riadku HUD.C05, ale to trvale zobrazenie vraj funguje len na autach od 9/2005
http://www.youtube.com/watch?v=cw6sBAPafSk
TT-SIMIK napísal:Do hud smerovky napr,M otackomer len zmizne par sekund po starte,zatial nevieme preco sa to neda natrvalo(myslim ze este nejake veci idu do hud, len som to nikdy neskusal,nebolo tolko casu,sklapanie nieje problem ak na aute je gombik...(lebo uz boli aj taky co chceli a mali manualne,tak som im povedal ze treba dvoch pocernych do kufra a tí budu sklapat ked bude treba).......
PSnoopy363 napísal:
Otáčkomer ma nejak netankuje, skôr by som chcel smerovky a hlavne keby sa dalo tak názov track-ov z CD-čka....elektronické späťáky samozrejme mám. Ešte trak trošku odveci sa spýtam. Neriešil náhodou niekto xenon angel eyes (LCI)? Lebo som našiel kity, ktoré sú mrte drahé a je tam kilo 500 vecí (výbojky, ballasty, odpory, kapacitátor, kabeláž s napojením na póly autobatérie - +/ kde sú tie miesta na dobíjanie batérie pod kapotou)...a pýtal som sa jedného Nemca, ten mi zas tvrdil, že treba kódovať prúd, len potom už nejak nechcel odpovedať, keď som sa ho pýtal detailnejšie, že kde sa to robí a čo presne. Myslím, že keby sa nakódoval ten prúd, tak stačí výbojka a ballasty a ostatné veci sú zbytočné. Teda ešte možno odpory by boli treba. Nejaké skúsenosti?
PeqpeK napísal:elektricke spataky ma kazdy, ide o to, ci su sklopitelne :)
do HUD vies dat navyse iba tie smerovky pripadne M HUD, nic viac
locarno napísal:Otázka odomna:
Riešili ste tu niekto komfortné vystupovanie t.z.: po vytiahnutí klúča sa nadvihne volant do najvyššej polohy (ak má samozrejme el. nastavenie) a pri komfortných sedadlach sa otvoria bočnice?
Riešili ste tu niekto komfortné vystupovanie t.z.: po vytiahnutí klúča sa nadvihne volant do najvyššej polohy (ak má samozrejme el. nastavenie) a pri komfortných sedadlach sa otvoria bočnice?
ptz napísal:
volant som vedel vypnut, bocnice som nenasiel. neviem ci sa to vobec da, pozadoval som to aj v bmw servise, nech sa na to pozru a bocnice nevedeli ani oni. tak aspon ten volant mi nechodi hore dole.
ptz napísal:nechcem vypnut moznost dofuku bocnic, len nech sa neotvaraju a nezatvaraju jak drbnute po kazdom vypnuti a starte.