... všetko o BMW ...
faceman napísal:Zdravim mam otazku chcel by som spojazdniť ovladanie hlasom v mojej E60 r.v 2004 kedže tuto funkciu mam vo vybave ,ale nefunguje z dôvodu , že prebehol update softu na najnovši čital som niekde , že je problem že treba nejaky FSC cod priamo od BMW, chcem sa opytať neda sa to nejako obysť pripadne znova aktivovať cez NCS pripadne nejak resetnuť modul ktory to ovlada na pôvodne default nastavenie dik vopred za odpoved
airbone napísal:Je to tak, musi sa spravit update softu cez ista-p a pouzit dvd s opravnymi fsc kodmi. Za vela to hlasove ovladanie nestoji. Je totiz v nemcine vacsinou.... Myslim ze to vyuziva len absolutne minimum ludi...
faceman napísal:Škoda no ked treba zase update softu + to CD s FSC kodmi od BMW tak to sa mi neoplati kedže treba zaplatiť v BMW za kody a zas update čo sa mi nechce davať robiť, možno to pojde v dalšom BMW čo kupim, Inak Airbone mal si pravdu aj s profesional telefonom 638 a bluetooth v BMW E60 sparuje sa mi s mojou nokiou , ale akonahle mi niekto vola za jazdy a chcem prijať hovor nechce to fungovať stiskam tlačidlo na volante a nič sa nedeje
, Aj mne sa to hlasove ovladanie pači v BMW a že je v Nemčine mi nevadi kedže ten jazyk ovladam
, ale ani s angličtinou nemam problem,len škoda , že to neide