... všetko o BMW ...
airbone napísal:ozivim staru temu. Chcem vediet ci to niekto riesil, chcel by som v podstate prehravat hudbu z iphone cez i-drive (CCC) aby som ho mohol ovladat cez i-drive/volant apd. Teda nejaky cradle pre iphone kde ho supnem a mozem prehravat skladby a ovladat to vsetko cez i-drive/volant.
Ak niekto nieco ma rozbehane tak prosim detaily a aj konkretny produkt. Nemam vela casu sliedit po nete a citat ohladne toho, tak sa spolahnem na tunajsich majitelov a necham si rad poradit.
chefino napísal:Airplay ma sice papierovo lepsiu kvalitu, ale nie je to "o dost". Mozno na na hranici rozoznania.Tak nakoniec som objednal túto krabičku z amazon.de (link je na amazon.com, lebo angličtina :))
Malo by to vedieť prijímať streaming cez AirPlay alebo DLNA z telefónu a posielať do aux-in. Čiže nebude to mať ovládanie na volante (okrem hlasitosti), ale to ani nepotrebujem. AirPlay má o dosť lepšiu kvalitu ako Bluetooth streaming a to je pre mňa podstatné. Dám vedieť, ako to fičí, keď to dorazí a nainštalujem.
https://www.amazon.com/RIVERSONG-Wireless-Airplay-Receiver-iHeartRadio/dp/B01HFYZDNC