... všetko o BMW ...
buy-10 napísal:Predam nove 9 bodove LED do interieru, chcel som si to dat do 530xd 2006 lenze asi som neni moc zrucny a neviem to tam dat, alebo skor v kazdom svetielku neni dost miesta aby som to tam dostal...kupoval som to z M&M autotechnik a su to tieto: http://www.autotechnik.sk/diel/4270/led ... terier-smd prisaham asi som dementny ale ak chcem aby to esteticky pekne vyzeralo a aby to aj dobre svietilo tak to tam asi neviem namontovat. Je to sprosta pricina na predaj ale nemam nervy na to to tam niekde pchat ked vidim ze tam je mrte malo priestoru...ked niekto ma cas na to a nervy tak cena je 6euro kus... mam ich 12kusov do celeho auta...dakujem
buy-10 napísal:Predam nove 9 bodove LED do interieru, chcel som si to dat do 530xd 2006 lenze asi som neni moc zrucny a neviem to tam dat, alebo skor v kazdom svetielku neni dost miesta aby som to tam dostal...kupoval som to z M&M autotechnik a su to tieto: http://www.autotechnik.sk/diel/4270/led ... terier-smd prisaham asi som dementny ale ak chcem aby to esteticky pekne vyzeralo a aby to aj dobre svietilo tak to tam asi neviem namontovat. Je to sprosta pricina na predaj ale nemam nervy na to to tam niekde pchat ked vidim ze tam je mrte malo priestoru...ked niekto ma cas na to a nervy tak cena je 6euro kus... mam ich 12kusov do celeho auta...dakujem
MateX3 napísal:
Tie produkty sú už tak lákavé, že človek neodolá. Načo tam rvať ledky keď to za celý deň svieti dokopy 30 sekúnd.
Keď už tak nie led modul dps, radšej led retrofit tej žiarovky.
Potom sa tam človek s autom zadrbe od sekundového lepidla keď to nepôjde.
buy-10 napísal:
keby som vedel ze sa to bude tak zlozit tam davat tak si to nekupim...ale niekto je sikovny a vedel by to tam dat za chvilinku...ale ja na to nemam nervy...
buy-10 napísal:ja som sa predajcu spytal ze ci je to komplikovane tam dat, lenze ja mam asi niake divne interierove svetla,aby keby som chcel aby to aj ESTETICKY aj SVIETIVO pekne vyzeralo, bez toho aby som tam musel nieco vyrazavat alebo niako skracovat kabliky...
voMack: presne tie iste mam aj ja, uploadni sem niaky obrazok ze ako to tam je namontovane,vsadene, najlepsie jednej strasnej lampicky a potom spodok dvery, alebo mi to hod do mailu.