Je to od kamoša verím mu,menil tam olej v prevodovke aj nove tesnenia,olej v motore+komplet všetky filtre,nove komplet všetky brzdy aj zvody daval nove,reťazové rozvody original BMW,ramená,čapy,tyčky stabiku+ine veci...auto ide super nic nebucha aj ked ma kozmetické vady ale to si časom všetko doriešim jedine čo ma dost sere že niekedy ked idem na D a dobrzdujem.zastavim tak ta prevodovka tak jemne kopne..niekto mi hovoril že to je hydromenič další zas nejaké čidlo na prevodovke takžko povedat s tym ešte pojdem niekde do servisu a dal mi aj k tomu original BMW disky 17 obuté+dalsie 4 letné gumy...ešte čo by som chcel časom doriešiť je strešné okno...to nefunguje a do leta to chcem dat dokopy

tu pridávam taku ilustračnú fotku

možte ma zhejtovať popripade pochvalit alebo aj nejake dobre rady budem vdačny
tomikadze napísal:dobre robis s tou x5. ak je servisovana, a da sa kamosovi verit, a si v rozpocte tak je to vlastne jedina stavka na aku taku istotu. X5 sme mali presne tento model od novoty, brutalne dobre auto!!! Jazdil som aj ten novsi model ked vysiel ale oproti tejto starej ma ale absolutne ale ze fakt absolutne neoslovil... nedokazal som si pomoct...