Pani, auto islo du nudzaku, diagnostika nasla chybu akceleratora (pedala), po vymazani chyby ide auto bez problemov. Ma s tym niekto skusenosti? Pomoze nejako vycistit vnutro toho elektronickeho pedala?
toto vsetko sa objavilo na obrazovke idrivu, ale na diagnostike boli len 2 chyby a to v pedaly axeleratora a v Brake flap control klapkach, ci ako sa to vola ... po vymyzani auto ide v poriadku, skusali sme vsetko mozne, presli sme cca 60 km a nic sa neobjavilo ...
to neviem, ale ze su v tom pedaly nejake 2 potenciometre, co som surfoval po nete, ze sa stava, ze mozu tam byt aj necistoty a podobne veci, ze tam kolise nejaky prechodovy odpor a neviem co, tak ma to zaujima, ze ci to uz niekto mal otvorene ...
robí to stale???pozeral si priebehy pedala cez diag???
ked sa vymaze chyba z pedala aj z DCS, tak auto ide (uz fungovalo aj cca 100km), potom to znova hodi do nudzaku a zasa je chyba v pedaly a v DCS, pozeral mi to jeden manik na origos diagnostike, je v tom dobry, ja sa do toho moc nerozumiem.
Pedal ide na premeranie k elektrikarovi, uz par takychto pedalov opravoval, ked bude pedal OK, tak ze problem bude v DCS, ze uz aj tam sa mu stalo, ze par jednotiem mu odislo ...
Tak nakoniec sa ukazalo, ze je chyba v jednom pojebanom rele za 12€, ktore napaja hlavnu riadiacu jednotku. Je to prva porucha co som mal na aute a to uz ma viac ako 5 rokov ... Dakujem odbornikovi na baworaky, Jarovi Zidekovi ...