... všetko o BMW ...
spacewerk napísal:Bojoval som aj ja s takým problémom. Jeden senzor mi ukazoval ducharčinu prekážku tak prerušovane, stále... na diagnostike nič. Žiadna chyba. Prekontrolovana kabeláž, nova pdc jednotka, senzori som poprehadzoval medzi sebou a problem pretrvaval..nakoniec bolo púzdro čo drži senzor v narazniku naopak namontované... voĺným okom s predu nebolo nič vidieť, že je dole hlavou....Ahoj pánové,
občas, nyní už téměř vždy mi přední asistent hlásí u třech čidel překážku... Dělávalo to jednou za čas teď už skoro pokaždé...
Zkusil jsem nastříkat WDčkem čidla zvevnku, prej se tam drží voda a čidla pak "nevibrují" i po opakovaných pokusechi prostříknutí stlačeným vzduchem stav stále stejný....
INPA chybu nehlásí jen čidla hlásí překážku....
Myslítem že to mužou být hned tři čidla najednou?? nebo
dominikborik napísal:Ahojte, pripájam sa k tejto problematike. Začal mi blbnúť jeden predný senzor (lavý stredný), ukazuje prekážku aj keď tam nie je, ale iba ak prší a aj to nie vždy, za sucha nie je žiadny problém. Dialo sa mi to minulú zimu, cez leto ok a teraz sa to znova ukázalo, už som chcel objednávať senzor a zrazu mi začal blbnúť pravý stredný, hneď vedľa neho. Ako som písal deje sa to iba ak prší, nie vždy (pri každom použití senzorov) a aktuálne je to na striedačku, raz pipa jeden raz druhy, vizuálne sú ok žiadna olúpaná farba ako sa spomína hore, pozrel som preistotu aj modul v kufri či náhodou nie je zatečený ale nič. Myslíte, že pomôže výmena senzorov alebo môžem skúsiť ešte niečo iné ? Ďakujem :)