... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
lubomt
Kraj: Žilinský

Re: Novy software po vymene hydromenica

Nedeľa, 21. Septembra 2014, 09:27

A s takym ako Ty co kazia meno by som sa rad stretol. Noze povedz, kde mas Ty servis, nech vsetci vieme, kolko robis rocne aut, mozeme si to kludne prebrat a kuknem Tvoje super vybavenie dielne
Naposledy upravil/-a lubomt v Nedeľa, 21. Septembra 2014, 10:51, upravené celkom 1 krát.

MensahService
Auto: Oltcit Club
Kraj: Zahraničie

Nedeľa, 21. Septembra 2014, 09:44

hnup, nula, chujko??? dufam ze dostanes BAN tak ako ja ked tu nadavam a ano dojebal si auta mnohym, je tu kopa materialu na citanie o tebe a tvojich slavnych schopnostiach a kolko aut ste rozobrali a od vas islo na odtahovke, to sa ani uz hadam neda zratat ](*,) ](*,) ](*,)
a uz ked si teda na mna tak vela zleho pocul, noze daj sem nejaky priklad komu som ja z klubu dojebal auto, alebo koho som oklamal...nech sa paci...cakam :-s
chces sa osobne stretnut? si si isty? boooze kolko je tu mafianov a kulturistov co si o sebe myslia aki su vsemocni a silni...len aby si sa necudoval keby ta môj 16 rocny syn zlozil do 10 sekund ani by si nevedel kde je sever ty šašo #-o

lubomt

Nedeľa, 21. Septembra 2014, 10:59

Co tu trepes o mafianoch a kulturistoch? Si uplne mimo temy! Kde ake auta? Kydas a ani nevies, nepoznas ma. BAN viem velmi dobre co je uz davno, zatial co si Ty bol este v plienkach. A ze ban dostavaju taki ako TY sa ani nedivim a nech im davaju stale. TY si zacal o tom aky mame naprd servis a vies o tom velke gulove. Ja som napisal ZE SI NASTUDUJ , neohovaral som Ta. A Ty hned do mna . Kopnut Ta do zadku je malo. Ty si zacal ze iba dojebavame auta. Kde? Ktore? Ze majitel je nezodpovedny a kasle na servis, za to mozem ja? Opravujes Ty vsetko ine na aute za kopu penazi a uctujes iba 5e? Za zobud. Na Teba tu reagovat uz nebudem. Ale vysvetli teda majitelom tych aut a inych servisov, ktori doporuculi nahrat novy software do prevodovky, ze naco sa to vlastne robi. Asi aj fabriky a vyrobcovia aut, vyvojari spravia jeden soft a pustia ho do sveta, vsak

lubomt

Nedeľa, 21. Septembra 2014, 11:12

Inak ja BAN nedostavam. A pozrel som si tie Tvoje "super" komenty. Skoro nic neporadis, len nadavky, nic k veci. Taki ako Ty by tu nemali co robit. Si fakt uzasny, klanam sa :-)

TT-SIMIK
Auto: BMW
Kraj: Trnavský

Nedeľa, 21. Septembra 2014, 12:21

Ja netvrdim ze netreba prehravat soft!!!!Ja len tvrdim ze nieje to treba vzdy!!!Su auta co po oprave,komplet repasy potrebuju update,tam je to uz ododstatnene,ale ak dam novy hydromenic,olej atd a auto jazdi jak hodinky,radi po masle,nieje dovod.Boli auta co to vylucne potrebovali.Ale uz som mal aj auta co piamo po update zacala prevodovka sklbat a nie jedno.....Tu len islo o to co sa musi,nemusi co je a nieje potrebne o tom tato tema je.....sa tu nedotahujme jak maly na pieskovisku........
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

lubomt

Nedeľa, 21. Septembra 2014, 12:40

Ale veď Tebe som nic nepovedal, samozrejme niektore auta idu normalne aj bez prehratia softu. Ty si normalne odpovedal, nie ako ten typek. Ale pytal sa zadavatel temy "preco" . Klidek :-)

jose00028
Auto: BMW 530XD E61

Pondelok, 22. Septembra 2014, 07:37

Neviem co sa tu tolko hádate.. =D> V piatok som dal do mojej 530XD 06 novy soft
Uz pred nahravnim mi hlavny servisny technik povedal, ze tomu dava sancu 50/50 ja som bol podobneho názoru ..
U mňa bola chyba asi takáto - Chybný hydromenic co sa samozrejme prejavovalo smýkanim, repsektive radenim vo vysokých otačkach.
Ked som zoslapol plyn motor zareval a krutiaci moment sa nejak extra neprejavil na to ze ho auto má 500nm ..
Nic iné tomu nebolo ... !
po výmene zacala nejaka nová chyba - Ked idem skopca (ale iba mierneho ked je vecsi tak to neurobi ) a auto necham jednoducho zist na volno, ono si samozrejme samo zacne podradovat tak pri rychlosti od 80 po cca 60 hlucne podradi, povedal by sm ze tam supne stvorku ako blondina :lol: a to je vsetko ...
a teraz si kladiem otazku ... Odrbali ma ? mam inu prevodovku ? vsak bolo treba vymenit len menic radilo to v pohode ...
samozrejme moze to byt hocico ..
No a po vymene softu auto radi bombovo. ide ako raketa ! Vzdy má zaradenu tu spravnu rychlost, proste ked slapnem na plyn hned ide do záťahu ...
No a teraz mi povedzte niekto co to moze byt ked podraduje ako blondina ked ide auto z kopca .. ? proste sem tam hlucne podradi .. asi s 5ky do 4ky ..

RACERMAN
Kraj: Banskobystrický

Pondelok, 22. Septembra 2014, 15:26

jose00028 napísal:
Neviem co sa tu tolko hádate.. =D> V piatok som dal do mojej 530XD 06 novy soft
Uz pred nahravnim mi hlavny servisny technik povedal, ze tomu dava sancu 50/50 ja som bol podobneho názoru ..
U mňa bola chyba asi takáto - Chybný hydromenic co sa samozrejme prejavovalo smýkanim, repsektive radenim vo vysokých otačkach.
Ked som zoslapol plyn motor zareval a krutiaci moment sa nejak extra neprejavil na to ze ho auto má 500nm ..
Nic iné tomu nebolo ... !
po výmene zacala nejaka nová chyba - Ked idem skopca (ale iba mierneho ked je vecsi tak to neurobi ) a auto necham jednoducho zist na volno, ono si samozrejme samo zacne podradovat tak pri rychlosti od 80 po cca 60 hlucne podradi, povedal by sm ze tam supne stvorku ako blondina :lol: a to je vsetko ...
a teraz si kladiem otazku ... Odrbali ma ? mam inu prevodovku ? vsak bolo treba vymenit len menic radilo to v pohode ...
samozrejme moze to byt hocico ..
No a po vymene softu auto radi bombovo. ide ako raketa ! Vzdy má zaradenu tu spravnu rychlost, proste ked slapnem na plyn hned ide do záťahu ...
No a teraz mi povedzte niekto co to moze byt ked podraduje ako blondina ked ide auto z kopca .. ? proste sem tam hlucne podradi .. asi s 5ky do 4ky ..

Pri brzdeni dole z kopca auto podradi a brzdi motorom. Nebrzdi a nepodradi, alebo pridaj plyn a hned zaradi vyssie...takto nejako funguje automat v BMW v skratke...alebo nech niekto kompetentny vysvetli...ale najdes to presne na nete uz to tu bolo niekde rozoberane
E60 530d SILVER METALLIC, custom audio, video mod with wifi screen casting
Ex: E90 325i, E46 320d, CLK320, A6 2.8i, A4 2.6i, Passat 1.9Tdi 96kw, a vela iných
YAMAHA YZF R6, ATV QUAD
Servis, diagnostika, kódovanie,...ISTA, DIS, INPA, NCS, TOOL32, WinKFP...
Čistenie klimatizácie interiéru ozónom

EBOLA
Auto: E46 325xiT, mini 1,6
Kraj: Banskobystrický

Pondelok, 22. Septembra 2014, 15:39

potvrdzujem, odskusane. pri jazde dole kopcom staci tuknut do brzdy a prevodovka podradi o 1 stupen kym nepridas. to iste pladi pri kickdowne, kde staci zatlacit na to tlacidlo a pustit, prevodovka podradi o najnizsi mozny stupen a caka az kym sa nedotknes niektoreho pedala.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 5 neregistrovaných