... všetko o BMW ...
jose00028 napísal:Neviem co sa tu tolko hádate..V piatok som dal do mojej 530XD 06 novy soft
Uz pred nahravnim mi hlavny servisny technik povedal, ze tomu dava sancu 50/50 ja som bol podobneho názoru ..
U mňa bola chyba asi takáto - Chybný hydromenic co sa samozrejme prejavovalo smýkanim, repsektive radenim vo vysokých otačkach.
Ked som zoslapol plyn motor zareval a krutiaci moment sa nejak extra neprejavil na to ze ho auto má 500nm ..
Nic iné tomu nebolo ... !
po výmene zacala nejaka nová chyba - Ked idem skopca (ale iba mierneho ked je vecsi tak to neurobi ) a auto necham jednoducho zist na volno, ono si samozrejme samo zacne podradovat tak pri rychlosti od 80 po cca 60 hlucne podradi, povedal by sm ze tam supne stvorku ako blondinaa to je vsetko ...
a teraz si kladiem otazku ... Odrbali ma ? mam inu prevodovku ? vsak bolo treba vymenit len menic radilo to v pohode ...
samozrejme moze to byt hocico ..
No a po vymene softu auto radi bombovo. ide ako raketa ! Vzdy má zaradenu tu spravnu rychlost, proste ked slapnem na plyn hned ide do záťahu ...
No a teraz mi povedzte niekto co to moze byt ked podraduje ako blondina ked ide auto z kopca .. ? proste sem tam hlucne podradi .. asi s 5ky do 4ky ..