Pondelok, 18. Novembra 2013, 15:43
ok sorac, len ma zarazil pristup, ked pise ze vie to spravit a potom nato zue on to robit nebude. a nasledne ze nieje nato odkazany alebo nieco v tom zmysle ze ma dostatocne vysoky prijem ... slo mi akurat oto, ze ked chalan potreboval najst radu, mozno riesenie, a lacnejsie ako v bmw kde pytaju 80e za hodinu dobre ze nie aj ked auto len stoji ... menit light modul koli parkovckam mi pride tak trocha ujebane, kupovat nieco za skoro 500e len aby mi svietili kruzky, ktore su mi svojim sposobom na pred face modeli na hovno... na F07 beriem , tam to je ako denne svietenie. a ked sa nieco v light module posralo, tak neverim tomu, ze sa v nom neda vymenit nejaka suciastka... su to len parkovacky a na ten modul je napojenyn kooopec inych veci takze ked bôlbu trebars iba AE, tak si myslim (mozno sa mylim) ze je aj ine riesenie ako menit cely modul. a co som pocul, tieto licht moduly su na e60tkach chulostive nato, ze ked nejaka ziarovka aodijde a neriesi sa to, moze sa cely modul odsrat (ako sorry ale od auta ktore stoji tolke prachy aby odisla riadiaca cela pre banalitu aklo je aprkovacia ziarovka mi pride troska ujete ...) takze mna by hlavne zaujimalo, ci sa neda vym,enit iba nejaka suciastka, pripadne ci nemoze byt nieco zatecene, zakorodovane alebo podobne a ci to nestaci len vycistit ... je logicke ze hladame riesenie co najrozumnejsie a nalacnejsie (nie na ukor kvality! lebo je rozdiel kupit vybojku cinu ktora vyhori za pol roka alebo trebars osram - to je uz setrenie na nespravnom mieste) myslim tym skor - hlupy priklad dam - odijde mi xenonova vybojka, tak nebudem menit koli tomu cele svetlo.myslim si ze tento klub prave otom, aby sa taketo riesenia hladali a aby sme si pomohli vzajomne, inak by to tu bolo tak na 70% uplne zbytocne, to by sme mohli rovno odniest kazdy auto do servisu a nechat si uctovat 80euro za hodinu aj pokurovanie pri kavicke. a neide tu oto ze cloevek setri a je drzgros, ale naco platit za nieco, zaco platit nemusim. a za dalsie su tu aj taky, ktorym napriklad na vymenu toho licht modulu nevychadzaju peniaze z nejakeho dovodu momentalne tak hladaju ine riesenie. ja ked mam cas, ked viem tak pomozem. ak cas nemam, vyjadrim sa a dalej to neriesim. uznavam ze som vybehol na peta, ospravedlnujem sa. len tiez mohol zvolit iny pristup :) ja tiez na e60tke riesim teeen isty problem s AE a preto by mi bolo tiez uzitocne nejake ine riesenie ... v bmw stoji licht modul pre adaptivne xenony 450e, volal som tam pred pol hodinou a vymena cca 3h to mame 240 a tak celkova cena vyjde 700e ... koli pojebanym parkovackam tak preto rozmyslam, ci sa to kurva neda inak vyriesit