... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
TomSQ
Autor témy
Auto: F02 750LdX
Kraj: Žilinský

Nesklopi zrkadlo

Nedeľa, 29. Januára 2017, 19:07

Po týchto mrazoch mi začalo štrajkovať spolujazdcove zrkadlo. Sklopilo sa vždy v poriadku, ale keď som ráno odomkol tak buď sa trosku odklopilo a ostalo v polovici drahy alebo sa nevyklopilo vôbec. Keď bolo ráno teplejšie tak sa vyklopilo vždy pekne celé. Pár dni dozadu sa prestalo sklápať úplne. Motorček vrcat počuť. Nestretli ste sa s tým niekto?

PetoK

Re: Nesklopi zrkadlo

Nedeľa, 29. Januára 2017, 21:34

Co na tom nechapes ? Mechanizmus zamrzol... a mozno sa aj polamal...

undy
Auto: Xxxxxx
Kraj: Zahraničie

Pondelok, 30. Januára 2017, 07:18

myslíš sklo alebo celé zrkadlo?

Užívateľov profilový obrázok
TomSQ
Autor témy
Auto: F02 750LdX

Pondelok, 30. Januára 2017, 20:34

Nefunguje ani po rozmrazeni. Sklo nastavovať ide ale zrkadlo nesklápa. Motorcek cvaknut počuť ale to je všetko. Dnes som to mal rozobraté ale vyzerá to že k motoru nieje prístup keďže zrkadlo je v kĺbe zalisované. Nejaké nápady?

undy
Auto: Xxxxxx
Kraj: Zahraničie

Utorok, 31. Januára 2017, 08:06

Je to zalisované, ale rozobrať to ide, nedávno som to robil, problém je v tom, že v tom hliníkovom tele zrkadla je kolík na pružinke, ktorý vymedzuje polohy zrkadla a ten zvykne zaoxidovať a ostane zasunutý, motorček ide ale zrkadlo nevie zastaviť v správnej polohe, alebo sa zrkadlo nevie pohnúť, podľa toho, a akej polohe sa nachádza. Bolo to celé improvizácia, ale odvtedy to ide.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 11 neregistrovaných