Zdravím páni, mam e60 530d VIN: WBANX71010CS63781
Problém nastal že mi začalo hučať servočerpadlo, zistil som že mi uniká hydraulický olej z hadíc serva, tie sa vymenili u mechanika netesnosti prestali avšak po chvíli odišlo samotné servo.
Nové servo sa nikde údajne nedá zohnať, kúpil som jazdené ktoré za pol dňa odišlo a keďže na používaný diel mi nedá nikto záruku keďže ho môže zle namontovať aj mechanik tak som mal smolu a mal som dve nefungujúce servá...
Tak sme skúsili repas kde šlo 3x na reklamáciu, 2x bola chyba tá že za studena to šlo krásne, akonáhle sa zohrialo, prestalo ísť a tretí krát bol problém ten, že síce servo šlo aj za tepla avšak hučalo ako keby tam mám miesto turba pod kapotou kompresor, firma bola z Košíc a údajne sa diel posielal do PL na repas cez nich,
viete mi niekto prosím poradiť kde zohnať
funčné servo lebo auto mi už stojí cez 2 mesiace, mechanik mi nevie pomôcť a už som z toho zúfalý keďže som do toho natlačil už asi 1/4 hodnoty vozidla a stále nejazdím.
Do prílohy prikladám aj koláž dvoch fotiek, vrchná je moje pôvodné servo a spodná je kupované jazdené ktoré po chvíli odišlo.