... všetko o BMW ...
Peter BMW napísal:Chalani poradte, prestala mi ísť klíma, diagnostika(nie origo v bmw) nenašla závadu, kompresor zapne aj tlak je OK, vrtula beží, ale nechladí do interiéru. Trubky pri motore sú obidve horúce. Môže to robiť expanzný ventil(vyčistiť či vymeniť)? Alebo...
dimensionone napísal:Daj si odcerpat a zase naplnit chladiace medium, sucastou tohto procesu je aj kontrola tesnosti celeho systemu. Je mozne, ze tam mas nejaku netesnost, ktora sposobila, ze ti uniklo chladiace medium.
MateX3 napísal:
V idrive máš nastavené teploty? Keď to nechladí, je nastavená klíma na automat na určitú teplotu? V tom prípade môže byť interierový termostat v čudu.
Jacq napísal:Neviem, ci Ti to pomoze, ale ja som pred rokom riesil rovnaky problem. Dokonca som si aj dal vymenit napln a klima stale nechladila tak, ako ma. Isla iba, ked som dal maximalne chladenie. Problem bol nakoniec v tom, ze v iDrive som mal zo zimy nastavene prudenie maximalneho tepleho vzduchu (v distribucii vzduchu som mal nastavene 4 cervene palicky). Pozri, ci to nie je to iste.
RACERMAN napísal:Na vycistenie klimi kup sprej co sa pouziva na cistenie cez interier AIRCO CLEEN nechas 10 minut posobit, potom 10 minut vetrat a pojde ti pekny sviezvy vzduch.
Peter BMW napísal:Kade si to tam teda dával, cez nasávanie od motora?