... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
PeqpeK
Auto: povacsine BMW
Kraj: Bratislavský

Re: Nakódovanie dalšieho dialkového BMW E60 2006

Pondelok, 19. Augusta 2013, 15:14

DesertFox napísal:

Aha, tak to ja mám asi ten polo-comfort :mrgreen: Ale! ak vypnem motor, a vytiahnem kľúč, a hned zošliapnem brzdový pedál tak naštartujem aj bez kľúča :mrgreen: háá :mrgreen:
Keď to zbadal servisák skoro umrel že čo to :D

cize ty otvoris dvere bez kluca ale uz bez toho aby si ho zalozil nenastartujes?

DesertFox
Auto: BMW 525d E60
Kraj: Banskobystrický

Utorok, 20. Augusta 2013, 06:26

Dvere musím otvárať diaľkovým alebo manuálne keď vytiahnem kľúč s diaľkového (túto možnosť som ešte neskúšal ale dúfam že funguje :mrgreen: ) ak je zamknuté.
Táto haluška funguje len pri štartovaní, na ničom inom som to zatiaľ nezbadal. Bolo to tu už niekde aj na fóre napísané tak som to skúsil :D
Here's the Rule Breaker ... It appears to be a normal BMW 5 series, until you start it up. Yeees, Lucifer has come to our little world with milk and petrol ! (Jeremy Clarkson).

Madonna vs. BMW M5

oseldusan
Auto: Ex E39, E61, F10,G05
Kraj: Žilinský

Nedeľa, 25. Augusta 2013, 22:01

Inac ak by to niekoho zaujimalo ta kovova planzeta sa da kupit na ebay a normalne u kluciara vyfrezovat. Cena : cca 5 Evri Ebay a cca 7 Evri kluciar.
Mne sa totiz podarilo sa tu planzetu stratit. Samozrejme fesaci v BMW si myslim ze ma chceli natiahnut a silou mocou tvrdili ze iba cely kluc za 200 Evri.
ex E39 525D facelift
ex E61 530XD facelift
F10 530XD
G05 45e
I20 xdrive60

PeqpeK

Pondelok, 26. Augusta 2013, 09:42

DesertFox napísal:
Dvere musím otvárať diaľkovým alebo manuálne keď vytiahnem kľúč s diaľkového (túto možnosť som ešte neskúšal ale dúfam že funguje :mrgreen: ) ak je zamknuté.
Táto haluška funguje len pri štartovaní, na ničom inom som to zatiaľ nezbadal. Bolo to tu už niekde aj na fóre napísané tak som to skúsil :D

stale nechapem, cize odomknes dialkovym, sadnes do auta a s klucom vo vacku pekne nastartujes hej?

DesertFox

Pondelok, 26. Augusta 2013, 09:46

Odomknem kľúčom, sadnem, naštartujem s kľúčom, vypnem motor a vyberiem kľúč, vytlačím brzdu a zmačknem štart. Uala auto naštartuje.
Zrejme si chvíľku pamätá kľúč.
Here's the Rule Breaker ... It appears to be a normal BMW 5 series, until you start it up. Yeees, Lucifer has come to our little world with milk and petrol ! (Jeremy Clarkson).

Madonna vs. BMW M5

PeqpeK

Pondelok, 26. Augusta 2013, 09:47

DesertFox napísal:
Odomknem kľúčom, sadnem, naštartujem s kľúčom, vypnem motor a vyberiem kľúč, vytlačím brzdu a zmačknem štart. Uala auto naštartuje.
Zrejme si chvíľku pamätá kľúč.

aha, uz chapem, a to mas nejaku speci vybavu ci to robia vsetky? osobne v tom nevidim ziadny prinos, ale je to zaujimave

DesertFox

Pondelok, 26. Augusta 2013, 10:03

PeqpeK napísal:
aha, uz chapem, a to mas nejaku speci vybavu ci to robia vsetky? osobne v tom nevidim ziadny prinos, ale je to zaujimave

Sam neviem čím to je, ale je to použiteľné na núdzový štart ak človek blbo stojí a už si spratal kľúč do vačku. Podľa mňa je to v podstate núdzový štart, ale na akú diaľku takto bez kľúča auto prejde to neviem :mrgreen:

Madonna vs. BMW M5

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 6 neregistrovaných