... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

obchodna sekcia

tomikadze
Kraj: Bratislavský

Re: Mokry koberec vodica po dazdi - POMOC

Nedeľa, 13. Marca 2016, 19:12

prave som si toto vsimol aj ja ale na strane spolujazdca... aj vpredu aj vzadu mokre koberceky a aj pod nimi kopec vody :?
moze to byt dosledok toho tesnenia ako sa tu pise????? Ja som si nevsimol vobec nic pri otvarani dveri ze by dakde stekala vola po prahoch...

bmitrovcak
Autor témy
Auto: BMW 530D Touring
Kraj: Prešovský

Nedeľa, 13. Marca 2016, 19:36

Urcite to bude ono

tomikadze
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 14. Marca 2016, 19:05

no...ja som vcera vzal koberceky domov vyprat a jazdil som dnes bez nic a vyzera ze to takmer uplne preschlo....tak otazka ci to nemohla byt voda z topánok a drzala sa pod kobercekom a trochu to tam vlhlo...no neviem.... ale smrdi to tam :?

Užívateľov profilový obrázok
airbone
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský

Pondelok, 14. Marca 2016, 22:14

tomikadze napísal:
no...ja som vcera vzal koberceky domov vyprat a jazdil som dnes bez nic a vyzera ze to takmer uplne preschlo....tak otazka ci to nemohla byt voda z topánok a drzala sa pod kobercekom a trochu to tam vlhlo...no neviem.... ale smrdi to tam :?

Rozhodne nie voda z topanok. To nie je len taky kobercek, ale pod nim je asi 10cm hruby filc ktory nasaje naozaj enormne mnozstvo vody. Ked to nevysusis, pochopitelne to zatuchne a zacne hnit a smrdiet. Musis to vybrat von, alebo nadvihnut a nieco pod to podlozit a aby to dychalo a vysusilo sa. Najlepse auto odstavit do garaze a pripadne nato pouzit ohrievac pre urychlenie. Samo od seba sa to nevypari ked ten koberec s filcom nenadvihnes resp nedemontujes... Je to pakaren, ale na vyber asi nemas....

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 6 neregistrovaných