... všetko o BMW ...
gf.no1 napísal:
s tym nesuhlasim, lebo ked tam mas 6ku, aby si mohol radit manualne paku musis potiahnut do Ska a to ti hned podradi (aspon mne) takze uz tam je 5ka a uz to nesedi sty co pises...
jednoducho ked pri 100ke mas 1500 otacok tak je tam 6ka
apropo 6ku mi radi pri 88km/h
stanli200188 napísal:este ma napada ci majitelia ktory tu pisu ze maju na 525d spotrbu priemernu spotrbu kolo 7l ci nemate nahodou tu druhu verziu motora.lebo ako viem do 525 e61 sa davali dva rozne motory.napr ja mam presne M57TU 130KW ALE VIEM ZE JE AJ M57N.ak sa nemylim.ak ano prosim opravte ma...
stanli200188 napísal:takze ta 145kw verzia je ta po lci.a moja nieje lci.cize aj tam moze byt rozdiel medzi spotrebamy.ako pozeram na nete tak rozdiel je velki.keby som toto vedel skor,kupil by som lci....skoda
abuk napísal:Ahoj, já mám e61 525d manuál 120Kw (fleet edition)... Spotřeba po městě kolem 9., když plachtím dostanu se po okreskách pod 7 (6,6 - 6,8). Na dálnici kolem 7 (7,2 - 7,5). To auto je těžké, výkon u mě 120kw malý... Aby to jelo, tak se motor musí vytáčet... -> Vysoká spotřeba... Věřím, že bych s 530d jezdil za méně.... Přemýšlel jsem o chipu, ale mám jeden vstřik na hranici, korekce 2,2 - 3,3 podle kvality nafty. Než ho vyměním, nechci to trápit.