... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

obchodna sekcia

bendy252
Autor témy
Auto: E91 320d
Kraj: Bratislavský

Re: kupa E60 530i

Sobota, 22. Februára 2014, 00:04

tvoj topic o vymene repro mam odsledovany trosku som ostal v soku ze tam idu len mini 10ky..ale nevadi vyskladam hertz sinusl live alebo morely (po tom ako som sedel u znameho ktory mal 2 pary morel tempo 6 som zistil ze niekedy je woofer zbytocny )

co sa tyka km ma naozajstnych 65000 poctivo vyservisovanych,preto asi moc nema zmysel cakat na nieco ine (hoci som povodne chcel 530i s smg )

a jo berem kamosa s diagnostikou a skusime hodit aj na zdvihak ak bude moznost

defe
Auto: ex E60 M54B30 M6
Kraj: Žilinský

Sobota, 22. Februára 2014, 00:33

tak to neni potom o com spekulovat za tu cenu a tie km a servis :)
l7 je super len mu chyba subac v kufri na basy :lol:

Užívateľov profilový obrázok
RACERMAN
Kraj: Banskobystrický

Sobota, 22. Februára 2014, 07:36

Idu tam 10ky do dveri ale nezabudaj ze pod prednymi sedackami mas dalsie repro ktore su 16,5cm...a daju sa tam osadit 20cm repro :thumbup:

ak je ten najazd skutocny auto sa ti paci tak ho ber....nemas tam sice par veci vo vybave, ale ak ti to nevadi pojazdis, casom uvidis, nebudes spokojny predas a dalsie kupis v lepsej vybave :))
E60 530d SILVER METALLIC, custom audio, video mod with wifi screen casting
Ex: E90 325i, E46 320d, CLK320, A6 2.8i, A4 2.6i, Passat 1.9Tdi 96kw, a vela iných
YAMAHA YZF R6, ATV QUAD
Servis, diagnostika, kódovanie,...ISTA, DIS, INPA, NCS, TOOL32, WinKFP...
Čistenie klimatizácie interiéru ozónom

bendy252
Autor témy
Auto: E91 320d

Pondelok, 24. Februára 2014, 21:00

tak sa vam chalani zverim s prehliadkou auta

Na zaciatok trosku faktov

SPZ : DS443EK
povodna spz : BA435IL
VIN :WBANA710608103175

stav km 68tisic,ako pravych to sa nebudeme hadat

prvy majitel ju mal 10 rokov
druhy majitel ju mal 8 mesiacov...tam sa to asi pochcalo
treti majitel ju ma 4 mesiac

Najprv pozitiva:
napravy pekne,nic nebuchalo,neskrkalo,prevodovka radila pekne zamatovo aj v manualnom rezime,sedacky nepopraskane nevysedene
No a tu pozitiva koncia

Negativa
ziadna servisna knizka,xenony niekto vybral a prehodil za obycajne svetla,ziadne resetovanie intervalov,klima hriala ako besna aj na najnizsom stupni aj zmenena v idrive (majitel tvrdil ze vymenil termostat ),klepanie motora aj na volnobehu dost slabe ale pocutelne (asi tipujem ventily )na kazdom dieli jedna dve male preliaciny ..,zadny naraznik (bez pdc )na kasu dobity,zadny blatnik suchnuty dost do hlbky rovnako ako zadny lem,zadne dvere 3 preliaciny ako od boxera.Absolutne zanedbana starostlivost o auto..sucasny majitel videl kopu veci co sme pozerali v idrive prvykrat v zivote a rovnako pocul prvykrat v zivote o resete servisnych intervaloch...

co sa tyka ceny bol velmi ustretovy spustil by s prehladom aj na 7t...ja do toho nejdem nechce sa mi investovat a radsej pockam na inu E60ku alebo E90 vo vybave
Prílohy
ds.JPG
ds.JPG (46 KiB) 795 zobrazení

Užívateľov profilový obrázok
PeqpeK
Auto: povacsine BMW

Utorok, 25. Februára 2014, 10:03

bendy252 napísal:
tak sa vam chalani zverim s prehliadkou auta

Na zaciatok trosku faktov

SPZ : DS443EK
povodna spz : BA435IL
VIN :WBANA710608103175

stav km 68tisic,ako pravych to sa nebudeme hadat

prvy majitel ju mal 10 rokov
druhy majitel ju mal 8 mesiacov...tam sa to asi pochcalo
treti majitel ju ma 4 mesiac

Najprv pozitiva:
napravy pekne,nic nebuchalo,neskrkalo,prevodovka radila pekne zamatovo aj v manualnom rezime,sedacky nepopraskane nevysedene
No a tu pozitiva koncia

Negativa
ziadna servisna knizka,xenony niekto vybral a prehodil za obycajne svetla,ziadne resetovanie intervalov,klima hriala ako besna aj na najnizsom stupni aj zmenena v idrive (majitel tvrdil ze vymenil termostat ),klepanie motora aj na volnobehu dost slabe ale pocutelne (asi tipujem ventily )na kazdom dieli jedna dve male preliaciny ..,zadny naraznik (bez pdc )na kasu dobity,zadny blatnik suchnuty dost do hlbky rovnako ako zadny lem,zadne dvere 3 preliaciny ako od boxera.Absolutne zanedbana starostlivost o auto..sucasny majitel videl kopu veci co sme pozerali v idrive prvykrat v zivote a rovnako pocul prvykrat v zivote o resete servisnych intervaloch...

co sa tyka ceny bol velmi ustretovy spustil by s prehladom aj na 7t...ja do toho nejdem nechce sa mi investovat a radsej pockam na inu E60ku alebo E90 vo vybave

myslis, ze tam bol niekedy meneny olej? ja by som zo zvedavosti pozrel pod viko :)

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 11 neregistrovaných