... všetko o BMW ...
Pr.danco napísal:tak mu poviem nech popozerá radšej niečo iné...lebo má ešte hodnu accord vo fullke 2,4i vo výhlade a audi a4 2tdi
mareko258 napísal:za ten peniaz no neber to![]()
je tam kopec dojebanych miest na laku atd atd atd preto je aj cena taka aka je...ale farba koze na druhom aute je krasna,
dimensionone napísal:Lebo ma mozno 375000 km. kedze je to rocnik 2005, tak tych kilometrov bude mat pozehnane. V zahranici si taketo kombiky nekupuju na producirovanie sa do mesta, ale na jazdenie, pocitaj tak 40 000 km/ rok, potom za 7 rokov to bude mat .... najmenej.
Inak, este k Talianskym autam, vraj su ine ako tie nemecke - suvisi to aj s tym, ze tam toho snehu a zimy nemaju tolko. Takze su tie auta aj tak pripravene. A este neviem, co je na tom pravdy, ale obvykle su hodne tak na kompletne prestriekanie, to kvoli slnku, ked jazdili niekde na juhu a kvoli kamienkom, ak na severe, kedze tam sypu v zime len kamene.
MateX3 napísal:
keď som hľadal svoje, uvažoval som jedine hviezda vs. vrtuľa. Ani ma vtedy nenapadlo pozerať po OOOO alebo H. Niežeby to boli zlé auta, absolútne nič proti, možno jedná vec, nemajú rozvodovú reťaz. Komu už niekedy urval blbý remeň, vie čo to je za patáliu.
Sry za OT