takze kedze to uz nie je tajomstvo, lebo auto sa uz predalo, tak sem pridam par mojich postrehov z obhliadky
kasna- striekance: PK, ZK, PZD, LZB, vsetko urobene velmi pekne
- okrem dorobeneho predneho paketu bola spolu s naraznikom lakovana aj kapota(udajne kvoli kamienkom pri tej udalosti striekania naraznika), prave zadne dvere maju proti slnku iny odtien, tie boli zrejme komplet menene
- oderky na lavej casti zadneho narazniku, nejake drobne tukance od dveri hlavne na pravej strane auta
- jeden snimac PDC nebol streknuty vo farbe, majitel zrejme riesil aj pre niektorych taketo nepodstatne veci (

)
- zo zadu asi nebolo moc burane(ak vobec), plecharina okolo rezervy vsetko OK
motor- prevazne suchy, zaolejovana hadica odvetrania, spodny kryt motora bol mastny, ale nie mokry(rozumej bez kvapiek), trosku mastnoty z pravej zadnej strany motora, nic extra, inak fajn
- naskocil pekne, zvuk fakt dobry, za jazdy nabeh cca od 5000rpm, myslim, ze na 20i to islo primerane
- ziadne vibracie, na palubaku svietila dlhodoba priemerka 8,5
interier- vodicova sedacka zrejme poskriabana od gombikov na rifliach, fakt tam bolo vidno ryhy a nie klasicke predratie, sedacka trochu presedena, vraj to mal objemnejsi panko
- volant, salter, rucka, packy a spinac svetiel vsetko vo velmi zachovalom stave! z mojho pohladu to na tie kilometre sedi
- na kastliku utrhnuty drziak
- vzadu sa zrejme tiez niekto vozil :)
podvozok- brzdy zanovne (tym myslim aj platnicky aj kotuce)
- gumy zanovne
- pocas jazdy som nezaznamenal ziadne klopkanie
- jemna vola volantu - zrejme volantova tyc, toto jedine sa ozyvalo pri pomalom prejazde nerovnosti
- drzalo stopu aj pri brzdeni
diagnostika- spociatku more chyb kvoli baterke (sedeli udaje KM takze pohoda)
- po zmazani, prevezeni sa a opatovnom vycitani chyb sa objavila iba chyba klimy
ostatne- baterka KO, cez booster to naskocilo pekne
- ma dokodovane US DRL a v dialkacoch diody
- folie na spetakoch, zrejme jedno spatne odrel a dal to iba ofoliovat, na nerozoznanie, upozornil na to bazarista
- biele AE
- dokodovany ukazovatel aktualnej rychlosti
- serviska tusim do 150k alebo tak nejak, celkovo vyzeralo auto ako ze onho bolo postarane a riesili sa na nom aj detaily a lakovacky zrejme neboli robene "na kolene"
jednanie predajcu hodnotim VELMI dobre, od tohto pana by si mali bazaristi brat priklad!
- cakal na mna hodinu po fajronte
- dovolil mi premerat a nafotit si auto a celkovo aj s diag som sa okolo neho obsmietal dobru hodinu a pol
- bez problemov mi ho nechal soferovat, na vela nedostatkov ma upozornil sam
EDIT:
celkove hodnotenieauto by som urcite odporucil, bolo starane, je celkom zachovale, pre menej narocneho uzivatela(slabsia vybava) dobra kupa, hlavne bez investicii