... všetko o BMW ...
mareko258 napísal:vymena pruzin HR alebo Eibach atd.... na prednu napravu a zadok pekne dat nastavit dole ....
aj ked XD neviem neviem ci daco poriesite JAJO tu z klubu to chcel a nejak sa mu to nepodarilo tak by som skusil jeho kontaktovat alebo vyhladat jeho pribeh a ceknut to tam...
PSnoopy363 napísal:presne toto aj moje srdce lámeniekde som tu čítal, že 5-kové Bavory sa nejak automaticky výškovo nastavujú, síce na svojom som si to nevšimol vôbec. Takže asi sa dajú v určitej miere znížiť aj original tlmiče a až by niekto ozaj vedel ako, tak aj ja poprosím o radu. Čiže otázka, dá sa znížiť 530xd LCI vpredu aj vzadu bez nejakých úprav, či výmeny pružín na športové, alebo iba výmena pomôže?
pedro299 napísal:Na e61xd predavaju tiež struny od HR a zadok sa znižuje cez komp.
mareko258 napísal:
to ja viem velmi dobre ze suvsak mam aj ja znizene uz 3roky....len viem ze XD mali niektory z klubu potiaze ked to chceli robit preto som to pisal...ak sa dobre pamatam Jajo stym ma skusenosti.
mareko258 napísal:jasne ze mam kazda E61 ma vankuse....tak nastavit zadok podla svojho gusta ti uz dokaze spravit pomerne viac ludi, mne to robili na posledy v BB v BMW ked som si ho daval upravit este viac dole ako predtym...je to otazka par minut prace.
mareko258 napísal:tak cez pc sa to da nastavit , ale nebol som pritom ked to robili....
rasty napísal:
pedro299 napísal:Na svojom si to ani všimnúť nemôžeš lebo e60 nemá vankúše,tam treba meniť 4x pružinu.
PSnoopy363 napísal:
fasa...a tie stoja koľko "miliónov"?:)