... všetko o BMW ...
mareko258 napísal:som cital uz dake tie clanky o BMW motoroch a vela ludi sa zdvoverovalo ze cca 200tisic km pravdivych a poctivo staranych o auto je akurat doba ked by mal motor ist najlepsie....je to ako chlap cca v 30 roku zivota
miro2111 napísal:Dobrý deň, chcel by som sa opyťat aky mate názor na odjazdene kilomntre na E60 a E61 -ke 525D a 530D.
Je veľa ak maju najazdené okolo 200 tisíc kilometrov???
Dakujem
airbone napísal:
A preco sa nato pytas prave ty, co si namakany odbornik na auta, ktory ich vie ihned ohodnotit. Uz vcera som si vsimol tvoje trefne komentare v inzercii ohladne ohodnocovania automobilov a "kusov 10rocneho plechu" ,ako si ich odborne nazval. Jeden taky kus plechu, ktory si mal na mysli, bolo niekedy moje auto a bolo do neho investovane takmer tolko penazi, za kolko ty chces kupit auto. Len tak zo srandy som si teraz letmo precital vsetky tie tvoje prispevky (34ks) aby som zistil ze tvoj prinos pre tento bmwklub je obrovsky. Uz asi rok a pol zhanas auto, ale na slovenskom trhu ti nic nevyhovuje, lebo ty mas inu predstavu o cenach. Chces kupit za malo penazi vela muziky, lepsie povedane za velmi malo penazi velmi vela muziky. Co si myslis ze niekto si kupi nove auto za 60.000EUR, pobeha na nom 50tisic km, potom ho na par rokov zagarazuje, vymeni na nom vsetky diely a preda ti ho za 8tisic? A preco si nejdes pre svoje vysnivane auto do nemecka, ked tu na SK ta kazdy ojebuje a ma nevhodny pristup? Lebo tam si za kvalitu a hlavne maly najazd km zaplatis pekne peniaze, neboj sa. Nemci niesu hlupi a ani hovno ti nepredaju za lacno. Neviem ci si to dokonca nebol ty co mi volal ked som ja predaval vtedy E60, lebo viem ze to bol nejaky clovek z bystrice ci zvolena. Na ten telefonat si pamatam, lebo ani farar na spovedi sa ma nepytal na take picoviny ako ten dotycny na telefone (pritom si pocas telefonatu robil poznamky do zosita). Neviem ci si to nebol nahodou ty, ale ak hej, tak bud rad ze sme sa rozpravali len cez telefon, lebo osobne by to dopadlo horsie (pre teba). (Ak si to nebol ty, tak potom sorry, ale myslim ze pravdepodobnost je velka).
Aby si vsak neplakal ze ti nikto nechce poradit v dobrom, tak ja ti dam radu. Bmw nie je pre teba, kup si za tie prachy novu daciu. Budes mat nulove kilometre, a bude vyrobena prave pred mesiacom. Aj do ceny s vmestis, navyse si mozes este priobjednat nejaku vybavu. Jednoduho uz pochop, ze ak pre teba neexistuje vhodne BMW5 alebo X5 podla tvojich poziadaviek, tak ani ty niesy vhodny kandidat na vlastnictvo takeho auta. A este nieco na margo slovenskeho trhu s ojazdenymi automobilmi - mas pravdu, vela predajcov sa snazi uviest v omyl a ojebat. Ale na vine nie su predajcovia aut, ale potencialni kupcovia tvojho typu.
Preco nekupis auto od VoMacka? ma tu krasnu E60 na predaj za velmi krasny peniaz? zhanat e60, tak nevaham ani sekundu a idem ju kuknut. Som zvedavy na tvoj komentar k tomuto autu.