... všetko o BMW ...
rastobetka napísal:...l som toto http://www.ecotune-scotland.co.uk/produ ... er_DPF_OFF je to firma vo skotsku, som volal aj kamosovi co je dobry mechanik ich pozna a ....
petuloo1984 napísal:Tak to neni o bagatelizovani..Diesel trpi viacej, to hej.Ja len ,ze vela ludi ma mylnu predstavu o tom,ze je to benzin kratke trasy studene mu nic nerobia...Co neni pravda.Zohreje sa rychlejsie o par km,ale prve kilometre trpi aj on dost,kym sa hustota oleja neznizi.Ale ako pises,benzin nema dpf a turbo.(turbo-ak sa bavime o benzine e60).Novsie benziny su uz "oturbovane"..
oseldusan napísal:No neviem ci som nejaky "iny", ale vsetci tu pisete ze aky je sedan krasny a touring skaredy ( iba ze je prakticky ) . No pre mna je napriklad sedan z boku aj zo zadu velmi skarede auto , zato touring ( a to e61 aj e39 ) je velmi pekne auto zo vsetkych stran.
K tomu , pri tom kolko najazdis , si myslim , ze jednoznacne diesel. Neviem sice kolko stoji nafta v UK, ale v DE ( kam jazdievam casto ja ) je benzin vyrazne drahsi. Aj tak mas dost vyznamnu cast cesty cez DE. Ako tu niekto spominal ze si mas dat LPG, vyrazne si s tym znizis komfort jazdy. Pochybujem , ze s tym zajdes viac ako 500 km na jedno natankovanie, a tankovat 5 krat za jednu cestu , no neviem neviem. Takisto , napriklad v nemecku budes nahanat pumpy , kde budu mat redukciu , aby Ti mohli natankovat LPG. Ja natankujem 70l a zajdem s tym cca 1000km. Samozrejme nie 110km.hod. Ako tu uz niekto spominal, kup si radsej automat, a kup si auto s adaptivnym tempomatom. To je potom radost cestovat tych >2000km .