... všetko o BMW ...
TT-SIMIK napísal:Podla ovladaca ide o immobilizer (myslim ze som ho mal v ponuke,ale nikdy som ho nemontoval),znacku si uz nepametam,ale sa mi zda ze je to jeden s tych lacnejsich.....Su dve moznosti bud to je elektronika alebo mechanika a to zistis len ked ho otvoris-ak sa da....
jurkyLE napísal:Tak tato cinska sprostost urcite nie je origo,ako ta to mohlo napadnut? S takym istym su otvaram vchod na bytovke.
kompre napísal:Tak to asi nebude dek system, tvoje otvaranie dvier na bytovke :) on to nikde nepriklada dotykom ci ano? (nevidim to z druhej strany ale asi je to len bezdrotovy vysielac/primac). Bezdrotove parovanie s jednotkou. Original to veru neni. Vacsinou k tomu byva este elektronicky kluc, ktory sa zastrci do jednotky niekde v dosahu vodica, ktory vyradi system. Ten kluc sa pouziva aj pri parovani novych bezdrotovych ovladacov. Takze ak je to nieco taketo mal by si mat aj elektr. kluc (nie tento bezdrt. primac/vysielac a v aute este miesto kde sa priklada (citacku/zdierku) hladaj pod palubovkou https://im9.cz/sk/iR/importprodukt-orig/1a7/1a789e44b37c6781e6fd4b95df99f3c8.jpg moze to vypadat ako nieco taketo - tie dve cierne veci na obrazku, to podlhovaste je ten elktronicky kluc a ide to do tej citacku vlavo