... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
buy-10
Autor témy
Auto: BMW 530xD limo 2006
Kraj: Bratislavský

idrive tlacitko otazka

Štvrtok, 2. Februára 2012, 20:53

zdar pani, chcem sa spytat ze ked tocim kolieskom napriklad aj pri MP3-kach ze si ich prezeram, tak to kolieska sa tak ako keby pretaca,drhne alebo neviem ako by som to vysvetlil, neviete cim to moze byt?alebo da sa to niako nastavit, aby sa to tocilo ako normalne koliesko?
 + BMW = :twisted:
---------------------------------------------------
WWW.FACEBOOK.COM/FLIPPER221

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Re: idrive tlacitko otazka

Štvrtok, 2. Februára 2012, 20:58

drhne a pretaca su podla mna dva protichodne pojmy...drhne, akoze sa zadiera a tazsie sa nim toci a pretaca akoze sa toci moc lahko a roztocis ho a ono sa toci dalej zo zotrvacnosti...tak ci onak to nie je ok....to tocitko sa ma spravat, respt tocit "krokovo"...
zeby si nim moc tocil a zodral ho? :)
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

Vladdo01
Auto: VW TOUAREGII 3,0 TDI

Štvrtok, 2. Februára 2012, 21:38

viem co mas na mysli.. kolecko kladie odpor ak nalistujes koniec cohokolvek ked sa pohybujes v idrive. maju to hlavne idrive po FL.
pri rolovani mp3 mi to robi to iste musim ten odpor prekonavat aby som sa preklikol dalej, potom to len tak cvaka a listuje v mp3
VW TOUAREG II 3,0TDI
EX A6 2,8FSI quattro C7
EX BMW 320D F31
EX BMW 530D E61

buy-10
Autor témy

Piatok, 3. Februára 2012, 11:05

presne Vladdo01, to som mal na mysli, sorac nevedel som to vysvetlil... nejde to niako dat dokopy?nakodovat?alebo to asi treba vymenit za CIC co?myslim tym ze aby to nekladlo odpor,aby som vpohode tocil, aj ked nalistujem koniec.

Vladdo01 napísal:
viem co mas na mysli.. kolecko kladie odpor ak nalistujes koniec cohokolvek ked sa pohybujes v idrive. maju to hlavne idrive po FL.
pri rolovani mp3 mi to robi to iste musim ten odpor prekonavat aby som sa preklikol dalej, potom to len tak cvaka a listuje v mp3

voMacK

Piatok, 3. Februára 2012, 11:07

mozno sa pytam jak curak, ale to mi chcete povedat, ze ked sa v nejakom MENU dostanete na koniec zoznamu, tak vam tlacitko zacne klast fyzicky odpor? ze iDrive posle do tlacitko info, aby "stvrdlo" ked sa nachadzate na poslednej polozke???? :shock:
si robite kozy ne? :mrgreen:
-- P.R.

bruno75

Piatok, 3. Februára 2012, 11:16

tiež na to čumím ako puk... mne teda koliesko iDrive žiadny odpor nekladie a neviem o tom, že by to niekomu robilo :shock:

eEDOo
Auto: BMW E61
Kraj: Žilinský

Piatok, 3. Februára 2012, 12:05

sa mi zda, ze v menu to nerobi. Ten odpor kladie skor pri listovani napr. ako bolo spomenute v zozname mp3.
Ja mam to iste spravanie, ale obcas mi to pride ,ze to robi aj ked nemoze dostatocne rychlo nacistat zoznam mp3 a ja stale rollujem. Vtedy ho tiez "brzdi"
(v podstate by to bolo ako ked dojde nakoniec, len iDrive este nevie ze to neni skutocny koniec zoznamu a ked nacita dalsie mp3 tak to ide ok az pokial znova nedojdem na koniec)
Jazdim ako dochodca za 12l :(

------------------------------------------

buy-10
Autor témy

Piatok, 3. Februára 2012, 13:22

spravne hovoris, len asi mam taky pocit ze u LCI modeloch to nerobi... vzdy to robi iba pri listovani, ci telefony zoznam co mi nacita z iphonu, ci mp3ky... ale vidim ze niesom sam kto ma taky problem, a vlastne ani neviem ci to problemom mozem nazvat... ale aj tak neviete ako by sa to dalo vyriesit?

eEDOo napísal:
sa mi zda, ze v menu to nerobi. Ten odpor kladie skor pri listovani napr. ako bolo spomenute v zozname mp3.
Ja mam to iste spravanie, ale obcas mi to pride ,ze to robi aj ked nemoze dostatocne rychlo nacistat zoznam mp3 a ja stale rollujem. Vtedy ho tiez "brzdi"
(v podstate by to bolo ako ked dojde nakoniec, len iDrive este nevie ze to neni skutocny koniec zoznamu a ked nacita dalsie mp3 tak to ide ok az pokial znova nedojdem na koniec)

voMacK

Piatok, 3. Februára 2012, 13:44

no kurva, to su mi novinky totok :shock: :D
-- P.R.

buy-10
Autor témy

Piatok, 3. Februára 2012, 14:55

ja uz tuto novinku mam pol roka...

voMacK napísal:
no kurva, to su mi novinky totok :shock: :D

Vladdo01
Auto: VW TOUAREGII 3,0 TDI

Piatok, 3. Februára 2012, 19:06

napriklad ja ked v menu napr. kurenia rolaujem do prava alebo do lava a dojdem na koniec tak sa kolecko zablokuje.. je take gumenne a nejde snim pretocit do tej strany kde som sa v menu dostal na koniec. som myslel ze to je kvoli tomu aby som nemusel cumet na idrive pri soferovani ale vedel ze som v danom menu uz na konci
VW TOUAREG II 3,0TDI
EX A6 2,8FSI quattro C7
EX BMW 320D F31
EX BMW 530D E61

mexican
Auto: modré géčko

Piatok, 3. Februára 2012, 19:58

mne ide kolečko stále rovnako bez ohľadu na to či som na konci menu alebo nejakého zoznamu
Ex: Honda Accord 2.0iS (CC7), Audi A4 2.8 quattro (B5), BMW 320d touring E46, BMW 535i touring F11 Príbeh, Audi A6 Avant 3.0 TDI quattro (C7)
BMW 540xi touring G31 - socka s odvetranými sedačkami.
Obrázok

voMacK

Piatok, 3. Februára 2012, 20:06

mexican napísal:
mne ide kolečko stále rovnako bez ohľadu na to či som na konci menu alebo nejakého zoznamu

mne tak isto..zrejme tuto ficurku dali do puce uz pri facelifte E60
-- P.R.

buy-10
Autor témy

Sobota, 4. Februára 2012, 09:36

Sakra, asi to tak vypada ze facelift to uz nema. A myslite ze by sa to dalo niako opravit? Vymena koliecka?ci pic....a? Alebo to skor asi prekopat CIC ? Aj z 8tlac kolieskom, co?

VT-535BH
Auto: E60 535d
Kraj: Prešovský

Sobota, 4. Februára 2012, 11:08

Tento "problem" s iDrive kontrolerom mám aj ja. V menu ovládač rozoznáva prvú a poslednú položku a nasledovne kladie odpor, čo považujem za malé plus. Napr. v zozname mp3 seká pri rolovaní skladieb, chvíľu sa tvári, že je na poslednej položke, zrazu sekavo roluje v zozname ďalej ako ujebané....trrr...trrrrr..trr..tr..trrr :mrgreen:

Ak by som uvažoval nad výmenou CCC za CIC tak skôr kvôli iným nedostatkom ako je tento.

Neviem, či by aktualizácia poslednej verzie niečo riešila, možno sa vyjadrí niekto s najnovším softom.
Tomáš

BMW E60 535d, ///M Sport Package, AC Schnitzer Roof Spoiler, 19" Styling 172 M, Hartge Springs, H&R spacers

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 29 neregistrovaných