... všetko o BMW ...
defe napísal:no len u mna je problem zistit co to roby. vo vnutry auta ked mam zapnutu klimu na 20 stupnov tak mi to tiez vypina mal som vytiahnuty mask modul, ventilator sa na nom tocil tak teraz neviem ci to bude bt modul ci zosik logic 7.
defe napísal:zle som sa vyjadril ked neni teplo tak vsetko ide normalne ,ked je horuco tak mi to zacne robit skusil som zapat klimu aby sa schladil interier ale aj tak to robilo.radio som mal rozobrate, prachu nikde nebolo tak som ho len prefukol.ako sa to prepaja do bt idu tri kable jeden zvrchu a dva zospodu?
defe napísal:no len u mna je problem zistit co to roby. vo vnutry auta ked mam zapnutu klimu na 20 stupnov tak mi to tiez vypina mal som vytiahnuty mask modul, ventilator sa na nom tocil tak teraz neviem ci to bude bt modul ci zosik logic 7.
Dugebe napísal:
Dnes som rozobral zadnu lavu stranu auta a pozeral som ten modul cvo tam je.Bolo vsetko poodpajane, ajked som vsetko zapojil, tak sa nic nezmenilo a radio vypina stale....Ako sa da rozobrat, vybrat cele radio???Uz ste to niekto rozoberali, pozrel by som komplet napajanie a ventilator....
RACERMAN napísal:
Dugebe napísal:
Ahoj racerman. dakujem Ti velmi pekne za link a pomoc, zajtra to skusim rozobrat a uvidim, ci to pomoze, ked to vyfukam stlacenym vzduchom.
RACERMAN napísal:
nie je zac,
pravdu povedat nedavam tomu velku sancu ale skusit treba, pozri ventilator ci ide, ak nie prehrieva sa koncak, skor to vidim vsak na tie BGA, zajtra budes mudrejsi ked to otvoris
Dugebe napísal:
Raci a čo to je to bga na , je to kontakt, alebo výstup...
airbone napísal:
jhe to typ puzdra elektronickej suciastky.
Dugebe napísal:
Raci a čo to je to bga na , je to kontakt, alebo výstup...
Dugebe napísal:
a da sa to opravit, alebo musim zohnat druhe z buracky....
airbone napísal:
jhe to typ puzdra elektronickej suciastky.
RACERMAN napísal:
z buracky alebo z netu je dost velka sanca ze kupis zas s rovnakym problemom...
nie si jediny kto ma tento problem, proste hodinami pouzivania to odchadza...
su len 4 moznosti
1. dat to opravit
2. kupit nove - na cenu sa mozes spytat v BMW - nebude vobec nizka a nakodovat
3. skusit od niekoho pouzitu mechaniku, potom ju nakodovat a testovat ci neblbne, tusim airbone mi
spominal ze mal par kusov funkncych ked som to riesil ja
4. zmierit sa s tym ze to vypadava - najhorsie riesenie, nejde v podstatne ovladat nic cez iDrive
pri vymene len tak kus za kus to nebude fungovat spravne, musi sa kodovat + moze sa stat ze ti vypadne FSC kod - nepojde hlasove ovladanie..., u mna sa to pri vymene nestalo, airbone ma vsak upozornil ze sa to moze stat ked som to meni ale nastastie vsetko funguje ako ma. Tuto istu informaciu som dostal aj z BMW, k vysvetleniu kedy to vypadne a preco (rozumej za akym podmienok) som sa nedopatral.
Dugebe napísal:
Ahoj airbone, chcem sa Ta spytat na opravu i-drivu, mozes mi poslat kontakt, nech Ti mozem zavolat a dohodnut sa na opravu....