Nedalo mi to tak som to dumal hladal a nakoniec nasiel.Vpodstate foto konkretneho pripadu asi prikladat nemusim ale k veci.Velmi som rozmyslal a uvazoval ze je aux pumpa fuc tak som ju chcel skontrolovat avsak co nevidim ziadnu aux pumpu nemam.Podla etky dole link prikladam vo vybave je dokonca mam vybavu high ale to nemeni na tom nic aj zakladna vybava cerpadlo ma.Zhruba som to nakreslil ako to je fakt tak ako to je nakreslene tak to tam je

Pozeral som na to ci ja zle vidim alebo to tak je ale po dokladnejsom skumani vidiet ako su hadice prerezane cize to niekto prerabal predpokladam ze z dovodu nefunkcnej pumpy.Kokos ked uz odide uz keby som neviem ako setril tak na ali stoji smienych 30e viac ma vide prerabanie a spekulovanie hadic.Cize uz viem preco to nekuri ventily otvaraju pekne to uz je skontrolovane.Nuz teraz moja otazka skade ide konektor ku pumpe tej pomocnej? Chcem to dat do povodneho stavu co aj keby som mal prist po pin do RJ a tahat odtial proste tak ako to ma byt nevie niekto? Pozeral som okolo sania filterboxu altiku ale nikde ziaden konektor dikes
PS.Na foto keby ste nevedeli podla etky je to hadica diel c1 a prepojene T spojkou na diel c5
https://uloz.to/tamhle/HkUifGkSgSvl#!ZJZ3ZGR2Zmt5MJMyZzH3LGN0BTIuZzk2H2qgM1qXI0AZAJH1BD==