... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

mmracing.sk

vladoslavo
Autor témy
Auto: E61, 525 d, LCI
Kraj: Bratislavský

E61 525d LCI - repas turba, co vsetko treba zrepasovat?

Utorok, 29. Marca 2016, 18:30

Pani, planujem preventivne zrepasovat turbo, nebudem cakat kym klakne. Dostal som info, ze LCI 3,0 d bavoracke motory maju turbo pozostavajuce z elektrickej a mechanickej casti a ze sa doporucuje zrepasovat aj tu elektricku cast, su tam nejake motorceky.

Problemi su ale 2, a to ze nikto (aspon som nezistil niekoho spolahliveho) nerepasuje tu elekticku cast a za druhe, malokto vie naladit elektroniku po repase mechanickej casti.

Ake mate skusenosti? Treba repasovat aj tu elektricku cast?

PetoK
Kraj: Žilinský

Re: E61 525d LCI - repas turba, co vsetko treba zrepasovat?

Utorok, 29. Marca 2016, 19:04

Nevymyslaj hluposti a kup turbo nove.

vladoslavo
Autor témy
Auto: E61, 525 d, LCI
Kraj: Bratislavský

Utorok, 29. Marca 2016, 19:33

PetoK napísal:
Nevymyslaj hluposti a kup turbo nove.

kolko to stoji a kde?

Užívateľov profilový obrázok
TT-SIMIK
Auto: BMW
Kraj: Trnavský

Utorok, 29. Marca 2016, 21:08

Mas PMku.... :mrgreen:
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

airbone
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský

Utorok, 29. Marca 2016, 23:43

elektronicka cast sa nemusi repasovat pokial problem nebol v nej. No nastavuje sa elektronicky priamo na skusobnej stolici s novym/zrepasovany turbom. Ak to budes davat do nejakej firmy, tak rozhodne do takej co vedia tuto vec nastavit. Pretoze dodatocne sa uz nenastavuje na aute (diagnostikou apd).

senior
Kraj: Banskobystrický

Utorok, 5. Apríla 2016, 20:03

Doporučujem turbo nechať prekontrolovať a premerať .Ak má skutočne vážne chyby,potom je dovod k jeho výmene. Nedoporučujem repas! Turbá Garrett pre tieto motory nevedia u nás stopercentne zrepasovať. Stalo sa ,že turbo malo dokonca doklad o vykonanej skúške po oprave,avšak po namontovaní tiekol z neho olej a muselo byť demontované a nahradené novým. Keď si spočítate čo to všetko obnáša,určite sa rozhodnete pre nové turbo .Trochu sa poobzerajte po ponukách od serioznych predajcov a určite najdete vhodnú ponuku.

TT-SIMIK
Auto: BMW
Kraj: Trnavský

Streda, 6. Apríla 2016, 07:20

Nieje to az taka pravda.....zalezi vela na firme co to robi....ci robi kvalitne alebo kvantitne.....ja montujem repasy uz 8rokov a musim povedat ze som vystriedal turba z cz,pl,hu....je pravda ze raz za cas jedno turbo nebolo urobene jak malo,ale vzdy sme to doriesili....nastastie posledne roky mam turbara co robi kvalitne a nie kvantitne a ani jedno turbo nebolo zle(klop klop)....montovali sme ich 100 ks(dalsi kamosi co robia auta aj xy ks napr)....slovo repas neznamena ze pouzijes menej kvalitne suciastky,ale to ze obal zostava povodny(ktory sa nema ako znicit(aj ked su aj take pripady-vtedy sa meni aj ten) a ostatne creva,stredy,loziska idu original.....takze velmi zalezi na praci turbara....dokonca vcera sme montovali 130kw....ale je to vsetko o ludoch a zakaznik si moze vybrat sam ci nove a ci repas.....tak isto startery aj alternatory sa repasuju....a tiez zalezi kto to robi...
Prílohy
image.jpeg
image.jpeg
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 6 neregistrovaných