... všetko o BMW ...
Kallon napísal:
nove auta (E90, E6x, E8x) maju rychlozhavice a aj zhavit zacnu ked odokmes auto. ak chces vidiet zhavenie, tak pri vacsich mrazoch si odomkni auto, nechaj nejakych 5-10 min odomknute a potom nasadni a startuj. na 1-2 milisekundy uvidis aj kontrolku zhavenia.
uz sa toto tu preberalo...
voMacK napísal:
hento, zeby nove auta zhavili po odomknuti podla mna na 99% nie je pravda...
logciky by to bol nezmysel uz len preto, ze auto by zhavilo casto krat zbytocne v pripade, ze si do auta ides len nieco zobrat...
zhavenie zacina v momente, ked stlacis START...akurat auta maju rychlo zhavice, cize vacsinou sa auto ani neunuva, aby ti kontrolku vyhodilo na palubak...
skusal som to na E91, E60 aj F10...
voMacK napísal:
hento, zeby nove auta zhavili po odomknuti podla mna na 99% nie je pravda...
logciky by to bol nezmysel uz len preto, ze auto by zhavilo casto krat zbytocne v pripade, ze si do auta ides len nieco zobrat...
zhavenie zacina v momente, ked stlacis START...akurat auta maju rychlo zhavice, cize vacsinou sa auto ani neunuva, aby ti kontrolku vyhodilo na palubak...
skusal som to na E91, E60 aj F10...
mareko258 napísal:NGK alebo Beru ....urcite Bosch nedavaj to mi bolo povedane v BMW servise....
ja mam NGK
biggiejr napísal:
Preco nie bosch?....pytam sa lebo ja som ich tam dal a zatial pohodka vsetko
Patkola1 napísal:Ale auto chytilo na šupu takže to podla mna bude možno jeden vstrek chytený či? Daj si spraviť korekice vstrekov a uvidíš