... všetko o BMW ...
VT-535BH napísal:Najdes to tu:
Zatlacis ovladac iDrivu cim sa dostanes do iMenu, zvolis vehicle settings, potom light a nakoniec zaskrtnes Daytime running lights - samozrejme ak tuto moznost mas.
airbone napísal:ja mam tiez tuto moznost, a mam E60 z roku 2003, ale mam ho naprogramovany najnovsim softom v40. Predtym tam bol soft z pred dvoch rokov - v34 a tiez som to tam mal. Takze je to len otazka verzie softwaru.
Mam tam business navigaciu malu, to mi asi mp3 nebude hrat, ze? Doteraz som neskusal? Ma niekto business navi a hra mu to mp3?
Budem sice prerabat na profi ccc, ale predsa.....
Vladdo01 napísal:
Dakujem za podrobny navod, ale presne tato polozka mi tam chyba. asi to budem musiet riesit cez aktulizaciu softveru co?
VT-535BH napísal:Nad CIC si nerozmyslal? Ak by si to objednaval nove tak by som sa ti cudoval ale predpokladam ze sa naskytla vyhodna ponuka.
Teraz ked citam tu moju otazku tak sa mi zda zbytocna lebo do tychto veci sa vyznas velmi dobre na to, aby ta to napadlo sameho aj bez mojej otazky.![]()
Tu to chlapik prehadzoval na CIC
Tak tak aktualizacia softu.
airbone napísal:ja mam tiez tuto moznost, a mam E60 z roku 2003, ale mam ho naprogramovany najnovsim softom v40. Predtym tam bol soft z pred dvoch rokov - v34 a tiez som to tam mal. Takze je to len otazka verzie softwaru.
Mam tam business navigaciu malu, to mi asi mp3 nebude hrat, ze? Doteraz som neskusal? Ma niekto business navi a hra mu to mp3?
Budem sice prerabat na profi ccc, ale predsa.....
mareko258 napísal:navi pouzivam pomenej, ale ak aj potrebujem zapnut navi, tak nahodim trasu co potrebujem a DVD s navi vyberem a dam naspat DVD s MP3 a pocuvam hudbu dalej....
Vladdo01 napísal:
a vieme o niekom kto to dokaze spravit? alebo jedine BMW servis
airbone napísal:
Potom ti navigacia facha aj bez dvd takto? Aky mas rocnik, ja som este mp3 neskusal, lenze bolom i povedanie, ze po update softwaru ich treba este aktivovat..... hm, skusim sa nato mrknut a zistit