... všetko o BMW ...
ptz napísal:doteraz som pouzival na E39 vstup AUX cez kazetovy adapter pre mp3 prehravac a hralo uplne paradne, cisty zvuk, vsetko OK. Moc sa mi nechce verit, ze AUX vstup cez kabel bude hrat zle![]()
takze nikto v BA to nevie spravit?
ptz napísal:doteraz som pouzival na E39 vstup AUX cez kazetovy adapter pre mp3 prehravac a hralo uplne paradne, cisty zvuk, vsetko OK. Moc sa mi nechce verit, ze AUX vstup cez kabel bude hrat zle![]()
takze nikto v BA to nevie spravit?
tak bratm, asi mame naozaj uplne odlisne predstavy o uspokojivej kvalite reprodukcie zvuku v aute. a to ani nehovorim, ked napajas vtup cez kazetovu mechaniku, to je este o dve triedy horsie ako cez klasicky AUX IN.
btw. suhlasim s mexicanom, to je asi zly vtip, v aute za 80 tis. eur mas 5 biednych chrchlavych repracikov, ze aj octavia hra lepsie a volaju to premiova kvalita...
chip napísal:Když už tak diskutujem. Neví někdo, jak vypnout u radia AM? Na volantu mám nastavené přepínání vstupů tedy: FM,AM,CD. AM je tam zbytečné a zdržuje při přepínání, nerozumím, proč se to stále používá
chip napísal:Když už tak diskutujem. Neví někdo, jak vypnout u radia AM? Na volantu mám nastavené přepínání vstupů tedy: FM,AM,CD. AM je tam zbytečné a zdržuje při přepínání, nerozumím, proč se to stále používá
airbone napísal:odporucam ti s tym radsej ist do bmw servisu, jednak ak si menil CCC modul, tak bude dobre ak preprogramuju software v celom aute a tym padom sa nakoduje aj AUX.
ptz napísal:
bratm, neviem, kde a co si skusal (ak vobec), ale urcite ten kazetovy vstup neni az o 2 triedy horsi ako AUX vstup
teraz mam na E60 AUX vstup, na nom mp3 prehravac (s kvalitnym zvukom), audio vybava je Hifi Profi DSP a hra to asi o 10 tried lepsie ako bezne auto (povedzme ta ochcafka). urcite existuje aj kvalitnejsi zvuk ale toto je na moje bezne ucely viac nez dobre a od chrchlavych repracikov to ma veelmi daleko![]()
RACERMAN, bmw si pyta za tie retrofit diely cca 50 evri.. ja som im doniesol vlastny AUX kabel (ebay) a zvladli to tiez
chip - da sa to nakodovat
Laco19 napísal:Skus v CAPPL nakodovat AMBANDS na nicht_aktiv a tiez NEXT_SOURCE na aktiv.