... všetko o BMW ...
janci47 napísal:E60 system contol level fail.neviete ako sa da tento problem odstranit?myslim si ze je nieco zo senzorom .pocujem ako kompresor dviha auto a ked prestane tak mi to vyhodi tuto chybu.ale zaujimave je ze nie stale.stretli ste sa uz niekto s tymro problemom?
Vladdo01 napísal:tak a uz mam ten problem aj ja. sporadicky mi vyhody tuto hlasku za jazdy aj pocas statia. Aj ked som v aute sam alebo aj ked je nalozene. Na pohlad mi pride komporesor funkcy auto nesedi.. ked dam nieco do kufra dofukne a "odfukne si" proste mam pocit ze kompresor je ok. ked mi chybu vyhodi za jazdi niekedy sama shasne. niekedy az po opetovnom nastartovani. viete mi poradil kde by mohli byt nejake cidla snimace, alebo take nieco.. ze by som to skusil precisit.
- pripadne ako ste odstranili podobnu zavadu? diagnostika chybu nepise
eEDOo napísal:
Precistit snimace mozes zabudnut. Klasika BMW. Vsetko zaliate v plaste. Bez destruktivneho otvorenia sa nezaobides. Som si aj ja myslel, stary mi dali spat zo servisu, ze rozoberem ho, ocistim, opravim a budem mat do rezervy. Take velke kulove.
eEDOo napísal:jj, v bavarii v ZA.
Som to riesil cez zimu, tak sa mi nechcelo valat pod autom, tak som to dal aj rovno tam vymenit.
Ale pokial budes mat chybny len nejaky ten snimac, tak kup novy a vymen si to sam. Neni to nic zlozite.
eEDOo napísal:jj, v bavarii v ZA.
Som to riesil cez zimu, tak sa mi nechcelo valat pod autom, tak som to dal aj rovno tam vymenit.
Ale pokial budes mat chybny len nejaky ten snimac, tak kup novy a vymen si to sam. Neni to nic zlozite.