... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

bmwtt.sk

bukake
Autor témy

E60 LCI M-packet senzory

Štvrtok, 12. Decembra 2013, 11:54

Zdravim pani,

chcem M-packet na moju E60 LCI, ale pri objednavke sme prisli na problem s parkovacími senzormi. Povodne nepasuju a nove pri cene 138 € za kus, a je ich tam 8, znamena dalsich 1000 € len za senzory... Viete prosiim poradiť ako toto vyriešiť? Prakvapilo ma uz to ze M-packet na LCI je drahsi ako na pred LCI, a fakt nemam chut davat este 1000 za senzory.

dik

Užívateľov profilový obrázok
Altair
Auto: Jumper 2.3hdi
Kraj: Prešovský

Re: E60 LCI M-packet senzory

Piatok, 13. Decembra 2013, 00:29

Pred časom sme to riešili objednal sa m packet bez dier na senzory vyvrtali sa nové diery a osadili sa staré. Z toho pôvodného nárazníka treba z vnútornej strany odstrániť tie plastové držiaky, ide to dobre planzetou z nozika. :bmwball:
P.s. Poznatky: pred lakovaním treba poriadne prebrusit vyvrtany otvor úplne do hladka , lakernik sa na to vysral ](*,)
BMW e53
Citroen Jumper
BMW e60 530 xd ex
BMW e39 530d ex
vw polo 1.4 tdi pd ex

bukake
Autor témy

Piatok, 13. Decembra 2013, 11:40

tie povodne plastove drziaky sa potom prilepia na novy m naraznik zvnutra?

Altair
Auto: Jumper 2.3hdi
Kraj: Prešovský

Piatok, 13. Decembra 2013, 23:38

Áno obojstrannou páskou, ale tou najtensou,sak keď to demontujes uvidis jej hrubku. :bmwball:
BMW e53
Citroen Jumper
BMW e60 530 xd ex
BMW e39 530d ex
vw polo 1.4 tdi pd ex

otacky111
Auto: BMW 530D
Kraj: Banskobystrický

Sobota, 15. Februára 2014, 17:18

Ahojte mam e61 530d a nemam parkovacie senzori chcel by som sa opitat ci sa to da dorobit to znamena samozrejme kupa asi naraznikov,mozno sa to da spravit asi ako kolega predomnov opisal vyvrtanim dier pre parkovacir senzori.A asi bude potrebne nainstalovat novy softver a ci my to aj bude farebne svietit na palubovke ? dakujem za odpoved

PeqpeK
Auto: povacsine BMW
Kraj: Bratislavský

Sobota, 15. Februára 2014, 19:08

otacky111 napísal:
Ahojte mam e61 530d a nemam parkovacie senzori chcel by som sa opitat ci sa to da dorobit to znamena samozrejme kupa asi naraznikov,mozno sa to da spravit asi ako kolega predomnov opisal vyvrtanim dier pre parkovacir senzori.A asi bude potrebne nainstalovat novy softver a ci my to aj bude farebne svietit na palubovke ? dakujem za odpoved

nebude to lacna zalezitost, kolko si ochotny do toho dat?
ak budes menit narazniky, siel by som rovno do paketu, ale vseobecne by som na tvojom mieste asi radsej kupit druhe auto, teda pokial si to nebudes robit cele sam

EDIT nasiel som na nejakom fore, ze typka to vyslo 740eur s tym ze narazniky nekupoval, ale diely skupoval kade tade :)
na to aby ti to ukazovalo v idrive je potrebne to nakodovat

tu je link http://forums.bimmerforums.com/forum/sh ... ing-coding

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 5 neregistrovaných