... všetko o BMW ...
coWon napísal:ale prašti tam zo srandy toto
http://www.smdledziarovky.sk/smd-led-au ... istor.html
vsimni si, kde je rozdiel oproti ziarovke v tvojom prispevku
Lesky napísal:
No co vidim je dlhsia, predpokladal som ze to bude T10 ako som cital vyssie, inak som strateny
coWon napísal:ale prdlajz... ina pätica (:
je uplne jedno ci je dlsia alebo kratsia... tam zalezi na zaostreni svetelneho luca priamo do "vodiaceho skla" ktory vytvara ten efekt AE
pockaj, idem ti to odfotit alebo natocit
ked kupis akukolvek hentaku led picku, to ti svietit nebude... ledaze by si sa trafil na presnu velkost povodnej... ono da sa to trocha aj korigovať kvoli zaostreniu, ale je to aj tak k nicomu
Lesky napísal:
Mam kupit taku ako si mi teda poradil?alebo radsej nechat tak?
coWon napísal:tam je jedno co das, nikdy nedosiahnes silny jas... tam ide o presne zaostrenie svetelneho luca priamo do svetelneho rozvodu... mozno ze nejaky laser by to vyriesil.
ja som sa vcera s tym hrajkal a napadlo ma riesenie co je vidiet na videjku
do svetelnej hukacky som dal led h7 spolu s led AE... snazil som sa to natocit tak, aby bol vidiet rozdiel vo svietivosti oproti led AE (no to co vidia ludske oci, sa nikdy nepodari nahrat na telefon) tak aspon priblizne.
vonku za svetla je to pekne vidiet... ono ta led h7 ma pobokoch diody, a ta banka vo svetle ma chromovy kruh zladeny s AE. no a prave to urobi efekt kruhu, akoby zosileny jeden z AE
RACERMAN napísal:LED kruzky su napriklad tu, ale ktore by pasovali do E60 ?
Ma to niekto zmerane ?
RACERMAN napísal:
ako mas nakodovane tie H7 spolu s angel eyes? ze svietia H7 a kruzky ?
Ja mam nakodovane H7 na 40% ten jemny efekt kruhu po boku urobi aj sama H7, ale kruzky mi nesvietia ked mam zapnute H7 ked dam xenon rozsvietia sa
RACERMAN napísal:LED kruzky su napriklad tu, ale ktore by pasovali do E60 ?
Ma to niekto zmerane ?
coWon napísal:Michal, no normalne si ma nasral![]()
a jak sa ti do toho nechcelo, ked si dobre spominam.
pekne pekne si sa s tym vyhral... aj nejaky chalan s CZ to robi..
aky je rozdiel medzi v3 a v4? v4 ma to rovnomerne rozptylenie, jakoze nevidis jednotlive diody?
PSnoopy363: dakujem
ako vidis, ja mam pred lci kukere a tam, ale ved vies (: